Jautājums pārdomām.
Nu beidzot ir pienākusi mana kārta braukt uz ārvalstīm meklēt labāku nākotni.Meklēju cilvēku kurš būtu ar mieru braukt kopā
Vējš 0 m/s
Nu beidzot ir pienākusi mana kārta braukt uz ārvalstīm meklēt labāku nākotni.Meklēju cilvēku kurš būtu ar mieru braukt kopā
Komentāri (26)
Ķīnīzeri gan neļauj ierēdņiem zagt:
https://vimeo.com/249184279
Cilvēkiem ir jādzīvo normāli,nezogot
Cilvēkiem ir jādzīvo normāli,nezogot
Zemei -Latvija nav ne vainas , bet valsts -Latvija ir tā ,kura ir izdzinusi savu tautu no zemes- Latvija. Ko vietējais kalps domā ar zagšanu? Ko tādu cilvēks parastais var nozagt ,lai varētu dzīvot bez bēdu , jeb domāti tie ,kam vara un līdz ar to liela nauda???
Nav jau vainiga latvija,bet ka var izdzīvot ja nodokļi tikaiaug un augs ,bet algas neviens neceļ.Ir spiesti pamest tēvu zemi ,jonav iespejams izdzīvot godīgi ja nezog.
Nestāsti nu pekstiņus.Var gan izdzīvot.Ja netici tad paprasi pensionāru mīlulim.Šis taču izdzīvo,neskatoties uz tiem daudziem ļaundariem,kuri viņam dzīvot (izdzīvot) traucē.Un kā gan nē,ja cauru diennakti,nu gluži kā Staļinam tautas ienaidnieki pat zem viņa gultas slēpās,tad šim visapkārt apmelotāji un klauni rādās.Jā,grūti sadzīvot ar vajāšanas māniju.
Esmu vīriešu dzimtas pārstāvis
Guņč , jau ieintresēts, grib iepazīties vai Piltenē nevar nopelnīt
Ne viens ,ne otrs.Kas attiecas uz strādāšanu,tad to netaisos (vismaz oficiāli) darīt līdz mūža galam,jo maksāt nodokļu,zinot ka no tiem barojas parazīti,nav prāta darbs.
Labdien!
Ja vēlies strādat Liebritānijā, lūdzu raksti uz e-pastu: [email protected]
Vēlams sagaidīt atbildi pirms iegādajies biļeti un iepazīties ar apstākliem, kas tevi sagaida jaunajā dzīves un darba vietā.
Veiksmi!
Mīļi tautieši, neesiet lētticīgi, neuzķerieties uz šādiem tādiem sludinātājiem un anonīmiem labvēļiem!
Vīrieti
Un kāda dzimuma pats esi?
???,tu meklē vīrieti vai sievieti?