Kristovskis pošas par saimnieku!?
Lasīju, ka Kristovskis pošas atpakaļ uz Ventspili. Šis 25 gadus bijis prom no Ventspils, izstaigājis cauri piecām partijām, kas vienmēr bijušas valdošās partijas. Kad nu Rīgas un Eiropas siltajās deputātu vietās viņu neviens vairs negrib redzēt un no sarakstiem ir izsvītrojuši, tad nu ir atcerējies par Ventspili, no kuras pats kādreiz aizmucis.
Nekad būdams augstos amatos Latvijā un Eiropā nav ne ar mazo pirkstiņu palīdzējis Ventspils pilsētai. Ar kādiem gan darbiem šis var lepoties ventspilnieku priekšā? Aizmuka kā žurka kad 90-ajos bija lielas problēmas pilsētā. Tagad nu pie klāta galda ... protams!

Komentāri (91)
Objektīvi.
Kā citādi ja ne par tuvredzīgu lai nosauc ar teritoriālu zaudējumu riskiem nerēķinoties paveiktā asiņainā valsts apvērsumā izveidotu režīmu?
Tikpat tuvredzīgs ir ES (tostarp LR) atbalsts šim režīmam uz savu iedzīvotāju ekonomisko interešu rēķina.
Liene! Iemācies vismaz latviski rakstīt pirms uzbāzies ar savu `aizdevums piedāvājums`
Atkārtošos, jā, atbalstu Krimas pašnoteikšanās tiesības atkalapvienoties ar Krieviju.
Priekšnoteikumus tam radīja Kijevas nacionālisti Maidanā ar valsts apvērsumu.
Tāpat tam, ka Donbass šādas nelikumīgas varas maiņas rezultātā nevēlējās palikt Ukrainas sastāvā. Kam krievu reģioniem palikt Ukrainas sastāvā, ja pie varas paliek tie paši oligarhi, bet valsts ideoloģija kļūst klaji nacionālistiska.
Neredzu iemeslu solidarizēties ar Kijevas režīmu viņu politiskajā tuvredzībā un muļķībā.
Klāu Kurzemniek, kā tu vari spriest par kaut kādu Kijevas režīmu, tu tur dzīvo? Ja tu uzskati, ka ir Kijevas režims, kas ir kaitniecisks kaut kādai cilvēku grupai, tad tev ir jāpieņem, ka ir cilvēki, kas uzskata, ka ir arī Maskavas kaitnieciskais režīms.
Žvanksti pret Krieviju tu.
Bet viss ir vienkārši.
Tādi kā tu kurina naidu pret kaimiņvalsti un tādus kā tu pārstāv attiecīgie politiķi un masu mēdiji.
Manipulatīvi tiek izmantoti citas valsts vēsturiskie pāridarījumi.
Rusofobija nāk arī no attiecīgajiem ASV un ES politiķiem ar to interesēm, proti, neļaut Krievijai ekonomiski izaugt un sastādīt šiem konkurenci starptautiskajā politikā. Bet šī naidpilnā attieksme daudziem sen pāraugusi pragmatisku piesardzību, paliekot par naidu naida dēļ.
Bet tas vilciens ir aizgājis, Krievija ir lielvalsts, bet nav pašnāvniece lai tāpat vien okupētu kādas valstis.
Bet arī šejienes politiskā elite uztur šo sasprindzinājumu ES līmenī.
Lai arī tas ir iracionāls.
Ko Krievija iesāktu ar visām tām valstīm, kas tiek mudinātas no tās "baidīties".
Apburtais loks.
Latvijai pat grūti pašai ko iesākt lai normalizētu attiecības, dēļ ES absurdās politiskās "vienotības" prasības, kas gan izpaužas vien Briseles un Berlīnes diktātā.
Rezultātā kaimiņvalsts zina, ka te ir ienaidnieki. Un tas var beigties slikti. Tas nav Latvijas interesēs.
Es piedāvāju citu, uz draudzību un sadarbību, centrētu attieksmi.
Diez vai man tādā gadījumā būtu sajūsma,
bet vismaz zinātu,
ka tas mums dēļ tādu novadnieku pārmērīgā daudzuma sabiedrībā.
Ak tad šitā gan ko?Ja ienāktu tie okupanti,tad vainīgi būtu tādi kā es.
Kopš tu te forumā dziedi slavas dziesmas Krievijai un Putinam,kā arī atbalsti Krimas okupāciju un nenormālo situāciju Ukrainas austrumos,kur ar Kremļa svētību saimnieko psihiski slimu cilvēku bandas,ne reizi no tevis nav bijis komentārs,kur tu izteiktos Latvijai par labu.
Es te bieži nodēvēju tos kabinetos sēdētājus par tautas ienaidniekiem,bet viņu pienesums ar mīnusa zīmi ir sīkums,ja salīdzina tavu žvankstēšanu par Krieviju.
Jā, pensionieriem nav ko darīt, varbūt iesaistīt sabieriskajos darbos, tad nebūs regulāri jāsēž forumā!!!
Ej tik vien pati uz tiem sabiedriskiem darbiem,ja vien vispār māki kaut ko darīt.
Tava dzimtene ir Latvijas PSR.
Ko tā tev vairs var pavēlēt?
Ja tāds krievu okupants te arī ienāktu (tas ,protams, vairs nekad nenotiks,jo viņu vārdiem sakot-"kiška tonka"),tad varu iedomāties kā Kurzemniekam no eiforijas svētlaimē galva raustītos.Gan jau kaut kur ielīstu par izpildkomitejas priekšsēdētāju un es nebrīnītos,ja čekā par nagu maucēju.
Tā jau man šķita, ka Kristovskis savā karjerā tā arī neko nav sasniedzis un visticamāk arī nav gribējis nemaz.
Ja ienīst krievus ir "pareizi", tad es arī esmu savas tautas ienaidnieks. Manī nav naida pret kādu tautu.
Kad dzimtene maķ tvaju pavēlēs naidam rasties,tad būs tas naids.
:)
Īstens latvietis vēlas dzīvot mierā ar kaimiņiem,
nevis slimīgi piebalsot naida kurinātājiem pret lielu kaimiņvalsti.
Kam tas ir izdevīgi? Ne jau Latvijai.