"Laimīgā" pensionāre :)
Ohoho :) Vakar saņēmu pensiju! :) 3 eiro piemeta. :)
Kā lai tagad tos 10 centus dienā iztērēju??? Varbūt ziedot deputātiņiem? Viņiem tak ar 700 eiro pielikumu nekas nesanāca, jo nākas vēl pacelt algas.
Ohoho :) Vakar saņēmu pensiju! :) 3 eiro piemeta. :)
Kā lai tagad tos 10 centus dienā iztērēju??? Varbūt ziedot deputātiņiem? Viņiem tak ar 700 eiro pielikumu nekas nesanāca, jo nākas vēl pacelt algas.
Komentāri (9)
Tas ir nožēlojami.. Ārzemēs pensionāri ceļo, bet pie mums skaita kapeikas.
Latviešu tauta ir Ginesa rekorda vērta , gadiem ilgi ļauj sev taisīt uz galvas , bet mēs tikai nomazgājamies , sapucējamies un atkal par tiem pašiem ejam vēlēt.Algas un pensijas Āfrikas sliktāko valstu līmenī , bet cenas kā labākajā Eiropas valstīs, kā vispār var izdzīvot, bet mēs dzīvojam un vēl dziedam.
Anita, tas saucas - kolektīvais idiotisms. Vergu tauta bijusi un būs, sabāzuši galvas paši savās pakaļās, un viss kārtībā! :)
Man gan pielika 1,94, laikam tāpēc ka 1.grupas invalīde!
Es tik pasmej :D un redzēs ko vīņ pensijs vecumā darīs. Dzīvē viss nāk atpakaļ. :D
Vēlēšanas vispār nenotiktu,ja tauta reāli ko spētu ietekmēt.Tur viss jau ir izlemts pirms vēlēšanām.Jā,es pat nezinu,ko jūs tagad ar tik "lielu"pensiju iesāksiet...
Es nemaz sāv kājel netērē un neiet tos muļķs vēlēt. Laikam pa to 3 eiro humpalās janopērk čemodāns un jalaiž dzīvē! :)
Būtu smieklīgi ja nebūtu skumji.
Tā jau gan ir ,ņirgājas par pensionāriem , bet šie līdz nākamajā vēlēšanām jau aizmirsuši un ievēl atkal tos pašus , jo pirms lielā pasākuma šie dāsni sola , jo kā var nesolīt?!