23. septembrī, FK ''Ventspils'' futbolisti aizvadīja Latvijas Kausa 1/8 fināla maču. Viorela Frunzas komanda viesos tikās ar klubu Daugavpils ''Lokomotiv''. Dzeltenzilie pilnībā kontrolēja spēles gaitu visas 90 minūtes un panāca uzvaru ar lielu rezultātu 4:0.

Par mača galveno varoni kļuva pussargs Lukas Villela, iesitot trīs vārtus. Vēl vieni vārti uzbrucēja Krisa Ondonga Mba aktīvā.

Ar pirmajām minūtēm ventspilnieki ieguva redzamu pārsvaru.
Laukuma saimnieki iznākumā noturējās visai ilgi - līdz 33. minūtei. Bet pēc tam skaista kombinācija, daudzpakāpju, ar Giorgi Eristavi, Kaspara Kokina, Bekas Varshanidzes un Villelas dalību atnesa FKV panākumu. Brazīliešu diriģents efektīgi sita apakšējā stūrī - 0:1.

Otrajā puslaikā ''Ventspils'' iesita vēl trīsreiz. Spiediens bija nopietns, daugavpilieši atsitās, bet bija saprotams, ka aizsardzība ilgi neizturēs. Solo izpildīja Villela. Bet arī palīgi darbojās pastiprināti. 56. minūtē Ondongs Mba paspīdēja ar driblu, apmuļķoja trīs sedzējus un iznākumā tika nogāzts soda laukumā - pendele. Villela nekļūdījās – 0:2.

77. minūtē Lukasam atkal nācās doties pie ''punkta''. Šajā reizē to nopelnīja Arturs Ļotčikovs, kuru ne pēc noteikumiem ''nometa zemē'' soda laukumā. Lukas arī šajā reizē bija nepielūdzams – 0:3.

Noslēdza sagrāvi Ondongs Mba. 83. minūtē Niks Dusalijevs ar teicamu piespēli izveda francūzi viens pret vienu, un uzbrucējs pārliecinoši momentu realizēja – 0:4.

FK ''Ventspils'' galvenā trenera Viorela Frunzas komentārs: ''Tālais izbraukums, kurā mums bija vajadzīga tikai viens uzdevums - uzvara un iekļūšana nākamajā aplī. Apsveicu komandu, pārliecināti izpildīja uzdevumu. Lielais ''Ventspils'' pārākums šaubas neradīja. Priecājos, ka nopietnā lietā izdevās pārbaudīt vairākus jaunos puišus, tas arī bija svarīgi - visi sevi apliecināja labā līmenī. Apsveicu Lukasu ar hat - trick, jebkuram futbolistam - tas panākums un sasniegums. Tagad jau pārslēdzamies uz svarīgo spēli ar ''Tukumu''.

Spēle paredzēta svētdien, 27. septembrī, plkst. 15. Ieeja uz spēli bez maksas.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    еs 28.09.2020, 09:25:50

    Nav tādas komandas «Lokomativ». :)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: