Pagalmā Pētera ielā 2 uzsākts asfalta seguma remonts ar pašvaldības līdzfinansējumu 80% apmērā no kopējām būvdarbu izmaksām.

Pagalma labiekārtojuma atjaunošanas ietvaros tiks atjaunots bedrainais asfalta segums, izmantojot sīkšķembu metodi.

Lēmums par finanšu līdzekļu piešķiršanu Pētera ielas Nr. 2 pagalma asfalta seguma atjaunošanai tika piešķirts, pamatojoties uz dzīvojamās mājas pārvaldnieka pašvaldības SIA Ventspils nekustamie īpašumi iesniegumu saskaņā ar Ventspils pilsētas saistošajiem noteikumiem Nr. 15, kas paredz iespēju pašvaldībai piešķirt līdzfinansējumu daudzstāvu dzīvojamo māju piesaistīto zemesgabalu labiekārtošanai.

Pētera ielas Nr. 2 pagalma labiekārtojuma atjaunošanai piešķirts finansējums 877,01 EUR apmērā, kas ir 80% no kopējām plānotajām atjaunošanas izmaksām – 1096,26 EUR.

Iekšpagalma asfalta atjaunošanas būvdarbus veic PSIA Ventspils labiekārtošanas kombināts un darbus paredzēts veikt šīs nedēļas laikā.

Kopumā 2017. gadā Ventspils pilsētas pašvaldība piešķīrusi līdzfinansējumu pagalmu labiekārtošanas projektiem apmēram 89 tūkst. EUR apmērā 6 objektu realizācijai Ventspilī.

Lasi vēl

Komentāri (3)

  • 0
    benedic Deo et mente 15.08.2017, 13:00:00

    Vai tuvākajā laikā ir plānots atjaunot Inženieru ielas 58 pagalmu? Asfalts izskatās nožēlojami jau gadiem, viss vienās bedrēs. Pagalms atrodas pa labi no "Latvijas Aptieka 61".

  • 0
    P/i "Ventspils Komunālā pārvalde" 16.08.2017, 08:04:47

    Informējam, ka Jūsu minētā iekšpagalma teritorijā Inženieru Nr. 58 ir privatizēts zemes gabals Ja vēlaties, lai Jūsu iekšpagalma teritorija tiktu labiekārtota, Jums jāvēršas pie Jūsu dzīvojamās ēkas apsaimniekotāja.

    Mājas iedzīvotājiem ar apsaimniekotāju sapulces laikā kopīgi jālemj, kad tiks labiekārtota Jūs dzīvojamās ēkas pieguļošā teritorija un kādus darbus vēlaties tajā veikt.

  • 0
    P/i "Ventspils Komunālā pārvalde" 16.08.2017, 08:04:54

    Aicinām daudzdzīvokļu dzīvojamo māju iedzīvotājus un māju pārvaldnieku plānot savas mājas pagalmu labiekārtošanu, saņemot pašvaldības finansiālu atbalstu līdz pat 80% apmērā.

    Līdzfinansējumam var pieteikt šādas aktivitātes:
    ietvju jaunbūve, pārbūve vai atjaunošana - 80% apmērā no izmaksām;
    brauktuves un/vai stāvlaukuma jaunbūve, pārbūve vai atjaunošana - 50% apmērā izmaksām;
    apgaismojuma jaunbūve, pārbūve vai atjaunošana - 75% apmērā no izmaksām;
    cits piesaistītā zemesgabala labiekārtojums (bērnu rotaļu laukuma, soliņu un atkritumu urnu, atkritumu konteineru laukumu, zālienu jaunbūve, pārbūve vai atjaunošana) - 75% apmērā no izmaksām;
    būvprojekta izstrāde - 50% apmērā no izmaksām;
    brauktuves, ietves un/vai stāvlaukuma esošā seguma izlases remonts – 80% apmērā no izmaksām;
    būvuzraudzības veikšana – 50 % apmērā no izmaksām;
    autoruzraudzības veikšana – 50 % apmērā no izmaksām ar nosacījumu, ka izmaksas summa nepārsniedz 10% no projekta kopējām attiecināmajām izmaksām.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: