Pārventas Celtnieku ielas 2A iekšpagalmā pabeigta papildus rotaļu iekārtu uzstādīšana bērniem vecumā no 6-12 gadiem un ieklāts gumijas segums.

Domājot par aktivitātēm dažāda vecuma bērniem Celtnieku ielas 2A iekšpagalmā šogad uzstādītas papildus rotaļu iekārtas bērniem vecumā no 6-12 gadiem. Tāpat kā jau līdz šim uzstādītajām rotaļu iekārtām jaunākiem bērniem, arī šis rotaļu laukums ieguvis sev skaistu un krāsainu gumijas segumu 160 m2 lielā platībā.

Triecienabsorbējošais gumijas segums bērnus pasargā no nevēlamām traumām un ir daudz higiēniskāks nekā smilšu segums kā arī bērni var droši rotaļāties neraizējoties sasmērēt drēbes. Tā kā šis segums ir elpojošs, tad arī lietus tajā neuzkrājas, un tas ātri nožūst, neradot slīdēšanas draudus.

Pērn šajā pagalmā aktīvās atpūtas cienītāju ērtībām tika izbūvēta vingrošanas iekārta, ko var izmantot arī pieaugušie, bet mazāko apkārtnē dzīvojošo ventspilnieku priekam iekšpagalmā tika izbūvētas jaunas rotaļu iekārtas, zem kurām ieklāja gumijas segumu 269 m2 platībā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: