Domājot par ērtākām norēķinu iespējām, arī pašvaldības SIA ŪDEKA piedāvā saviem klientiem iespēju saņemt e-rēķinus Swedbank internetbankā, kurus var ērti apmaksāt ar pāris klikšķiem vai arī izmantot rēķinu automātiskās apmaksas iespējas.

Pašvaldības SIA ŪDEKA valdes priekšsēdētājs Edgars Daugelis skaidro, ka šāds pakalpojums ieviests, lai sniegtu klientiem iespēju ērtāk un ātrāk norēķināties par saņemtajiem pakalpojumiem, izmantojot Swedbank internetbanku. Aicinām klientus, kas izmanto Swedbank pakalpojumus, pieteikties šai iespējai, lai saņemtu internetbankā e-rēķinu par aktuālo norēķinu periodu. Rēķinus vienlaicīgi būs iespējams turpat internetbankā uzreiz apmaksāt, netērējot laiku, pārrakstot rēķinā ietverto informāciju, vai arī klients varēs izvēlēties pieslēgt rēķina automātisko apmaksu, vispār netērējot laiku rēķinu apmaksas veikšanai. Turklāt jāatzīmē, ka šādas iespējas izmantošana ietaupa ne tikai laiku, bet arī finanses, jo tas ir bezmaksas pakalpojums.

«Esmu ļoti priecīga, ka arī SIA ŪDEKA ir pievienojusies Ventspils progresīvajiem komunālo pakalpojumu norēķinu sniedzējiem un nodrošinās saviem klientiem šo mūsdienīgo risinājumu, un esmu pārliecināta, ka ventspilnieki turpmāk par ūdeni norēķināsies tieši ar e-rēķinu palīdzību, jo būs arvien mazāka nepieciešamība meklēt rēķinus dažādās vietnēs, turklāt būs arī mazāk iespēju kļūdīties vai nokavēt maksājumus,» saka Beāte Krauze, Swedbank Naudas pārvaldības daļas vadītāja.

Ventspils ir pirmā pilsēta Latvijā, kurā visi pašvaldības komunālo pakalpojumu uzņēmumi piedāvā elektroniskos rēķinus, tos izsūta gan pašvaldības SIA ŪDEKA, gan Ventspils labiekārtošanas kombināts, gan Ventspils nekustamie īpašumi, gan Ventspils siltums. Visā Latvijā e-rēķinus saviem klientiem nodrošina 68 uzņēmumi, kas kopumā ik mēnesi izsūta ap 268 000 e-rēķinu.

Lai saņemtu šo pakalpojumu, klientiem internetbankas lapas kreisajā pusē ir jāatver sadaļa Mani e-rēķini, kur izvēlnē jāatzīmē Pieteikt jaunu e-rēķinu. Pēc tam piedāvātajā uzņēmumu sarakstā jāatrod ŪDEKA PSIA, jāaizpilda prasītie klienta dati un jāseko norādītajām pieteikumu apstiprinošajām darbībām.

Instrukcija, kā pieteikties e-rēķina saņemšanai, pieejama pašvaldības SIA ŪDEKA mājaslapā.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    Nif nifs 04.04.2017, 10:08:43

    Uzbāžas no visiem stūriem. Kas vainas epastam?

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: