Galda hokeja entuziasti aizvadījuši Latvijas kausa izcīņas otro posmu, kurā starp 65 dalībniekiem mūsu pilsētu pārstāvēja 13 Jaunrades nama komandas spēlētāji.

Pirmajā kārtā tika sadalītas ceļazīmes uz augstāko līgu, kā arī uz otro, trešo un ceturto divīziju. Tāpat kā pirmajā posmā, arī šoreiz četriem mūsu spēlētājiem izdevās iekļūt spēcīgāko spēlētāju skaitā. Otro reizi pēc kārtas savu piederību spēcīgākajai sabiedrībai apliecināja Alvis Siliņš. Ja iepriekšējā posmā viņš savā grupā tika pie pēdējās ceļazīmes uz augstāko līgu, tad šoreiz tas tika izdarīts daudz pārliecinošāk, grupā svinot uzvaru.

Nepaveicās viņa vecākajam brālim Elvijam, kurš grupā bija piektais un palika uzreiz aiz svītras. Jāpiebilst, ka iepriekšējā posmā tieši Elvijs bija visveiksmīgākais no Ventspils spēlētājiem, izcīnot piekto vietu. Arī Edžus Kaņeps šosezon demonstrē stabilu sniegumu, grupu turnīrā, ieņemot savā grupā otro vietu. Pagājušajā posmā viņam - uzvara savā grupā. Aleksandram Žernovojam un Eliānam Ēdelim pēc neveiksmes iepriekšējās sacensībās šoreiz izdevās ielauzties labāko skaitā.

Diemžēl tikai Kaņepam izdevās kvalificēties posma izslēgšanas spēļu turnīram. Siliņu tikai viens punkts šķīra no iespējas otro reizi pēc kārtas sacensties play off mačos, bet posma kopvērtējumā viņš ierindojās 9. vietā. Edžus apstājās jau sacensību ceturtdaļfinālā, piekāpjoties Artjomam Zaharovam no Skrundas ar rezultātu 1:4 un tādējādi ieņemot 6. vietu otrā posma kopvērtējumā.

Arī šoreiz mūsējie bez kausiem mājās neatgriezās. Otro uzvaru pēc kārtas sieviešu konkurencē svinēja Elēna Rācenāja. Izcīnot otro vietu, komandas dubultuzvaru šajā nominācijā nodrošināja Sarma Vēberga. Otro reizi pēc kārtas junioru turnīrā Alvis Siliņš ieguva sudraba godalgu, bet Elvis Arhinovičs palika uzreiz aiz godalgotā trijnieka. Vecmeistariem otro vietu izcīnija Žernovojs, bet piektais palika Guntis Ernšteins.

Amatieru līgā šoreiz startēja mūsu spēlētājs Alekss Ernšteins, kurš 27 spēlētāju konkurencē ierindojās 16. vietā.

Latvijas kausa trešais posms risināsies 4. novembrī Rīgā, bet 21. oktobrī pulksten 11 Jaunrades namā ar VJN kausa 1. posmu tiks atklāta jaunā Ventspils galda hokeja sezona.
 

Latvijas kausa 2. posms (Inčukalns)

Open (65 spēlētāji)
1. SandisKristaps Lagzdiņš BJC ''Laimīte'' (Rīga)
2. Valts Smagars Skrundas GHK
3. Artjoms Zahārovs Skrundas GHK
4. Rainers Kalniņš Inčukalna GHK
5. Edgars Mucenieks Skrundas GHK
6.Edžus Kaņeps VJN
…..........................................
9. Alvis Siliņš VJN
13. Elvijs Siliņš VJN
16. Elvis Arhinovičs VJN
17. Eliāns Ēdelis VJN
18. Aleksandrs Žernovojs VJN
20. Elēna Rācenāja VJN
23. Guntis Ernšteins VJN
30. Alens Kalniņš VJN
35. Sarma Vēberga VJN
38. Haralds Janvars VJN
50. Mārcis Radelis VJN

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: