Ventspils kērlinga klubs aicina interesentus trīs bezmaksas nodarbībās iepazīt olimpisko sporta veidu – kērlingu.

Kērlingā izmaksas parasti sedz paši sportisti, taču Ventspils kērlinga klubs ar Ventspils pilsētas domes, Olimpiskā centra Ventspils un SIA Vats atbalstu jaunās sezonas sākumā sagādājis visiem, kuri vēlas apgūt kērlingu, iespēju bez maksas apgūt spēles iemaņas. Kērlings ir spēle, kuru var spēlēt ikviens – sākot no jauniešiem līdz senioru vecumam. Lai sāktu spēlēt, pietiks ar vēlmi pamēģināt un nedaudz sportiska azarta.

Trīs nodarbībās Ventspils kērlinga kluba biedru vadībā būs iespēja apgūt spēles pamatus – iepazīties ar noteikumiem, apgūt spēles un treniņu iemaņas, ētikas kodeksu. Kērlingu tā īsti var saprast, tikai pašam izmēģinot, tāpēc Ventspils kērlinga klubs aicina atnākt, mācīties un spēlēt kopā ar viņiem. Tiesa, vecums ir ierobežots. Spēlētājiem jābūt vecumā no 12-13 gadiem, jo jaunākiem spēlētājiem būs pagrūti tikt galā ar 20 kg smago akmeni.

Spēlēt gribētāji tiek gaidīti Olimpiskā centra Ventspils ledus hallē:

Svētdien, 24. septembrī:

plkst. 9.30 –– tiekamies foajē uz īsu instruktāžu;

plkst. 10-11.30 nodarbības uz ledus;

Svētdien, 1. oktobrī:

plkst.10-11.30 – nodarbības uz ledus;

Sestdien, 7. oktobrī:

plkst. 09.-10.30 – nodarbības uz ledus.

Spēlētājam nepieciešams ērts, vidēji silts sportisks apģērbs, cimdi un maiņas sporta apavi (ja kājas ir salīgas, vēlams apavos ielikt zolītes ar foliju). Uz ledus neklājas kāpt ar ielas apaviem. Kērlinga apmācībai nepieciešamo inventāru – birsti un slīdzoli varēs saņemt hallē.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: