No 2. līdz 10. septembrim Skopjē, Maķedonijā, risināsies Eiropas čempionāts kikboksā kadetiem un junioriem WAKO versijā, kurā, pateicoties pilsētas pašvaldības atbalstam, Latvijas izlasē startēs arī ventspilnieki.

Uz Maķedoniju dosies Ventspils Kikboksa leģiona sportisti Raimonds Martinovskis un Alekss Ļeonovs. 18 gadu vecais Ventspils Valsts 1. ģimnāzijas audzēknis Martinovskis startēs K-1 disciplīnā junioru vecākajā grupā svara kategorijā līdz 81 kg, bet 16 gadu vecais Ventspils Tehnikuma audzēknis Alekss Ļeonovs – K-1 disciplīnā jaunākajā junioru grupā svara kategorijā līdz 51 kg.

Treneris Sergejs Deņisovs: «Abi sportisti ir labā formā, esam daudz un cītīgi strādājuši. Piedalījāmies Latvijas Kikboksinga federācijas izlases nometnē Liepājā, braucām uz koptreniņiem arī Rīgā un Kuldīgā, lai iemācītos kaut ko jaunu no citiem treneriem un atrastu sev jaunus sparinga partnerus. Jūlija beigās un augusta sākumā bija laba iespēja trenēties pie Krievijas un Baltkrievijas kikboksa treneriem, kuri viesojās Latvijā un vadīja meistarklases kikboksā. Bet nevajag aizmirst, ka trenētība ir tikai 50% no uzvaras, tāpēc droši aicinu novēlēt mums arī veiksmi. Turiet īkšķus par mums, bet mēs darīsim savu darbu! Visu pārējo rādīs laiks un pats rings.»

Raimonds uzsver, ka ir gan fiziski, gan morāli gatavs cīņām: «Zinu, ka priekšā ir garš un grūts ceļš līdz sacensību vietai un arī smagas cīņas. Zinu arī, ka nebūs viegli, bet tāpēc esmu smagi trenējies.»

Abi ventspilnieki jau sasnieguši ļoti labus rezultātus. Maijā Raimonds izcīnīja otro vietu Pasaules kausā kikboksā Budapeštā, bet pirms tam pārliecinoši uzvarēja Moldovas prezidenta kausa izcīņā. Savukārt Alekss pērn pasaules čempionātā kadetiem un junioriem arī ieguva otro vietu, bet šogad bija otrais Eiropas kausā un uzvarēja Latvijas čempionātā.

Plānots, ka sacensībās piedalīsies gandrīz 1500 dalībnieku no 37 valstīm.

Lasi vēl

Komentāri (6)

  • 0
    Jautrā 29.08.2017, 11:03:45

    No kluba FAVORĪTS arī dosies sportisti-Daniels Likovs,Maikls Gasanovs un Marija Muzika.

  • 0
    Gunārs Pētersons 29.08.2017, 11:07:34

    Visi mūsu sportisti, kas nes Latvijas vārdu starptautiski ir malači!
    Arī cīņas sports nav izņēmums! Lai veiksme un izturība jums!

  • 0
    Geo 29.08.2017, 11:11:06

    Jā, FAVORĪTS arī uz turieni dosies, lai Danielam, Maiklam un Marijai veicās un lai atgriežās ar medaļām.

  • -1
    Sergejs Denisovs 29.08.2017, 12:32:17

    “Ventspils Kikboksa Leģions”, Raimonds, Alekss un S.Deņisovs saka lielu paldies Ventspils pilsētas domei un Sporta pārvaldei par finansiālo atbalstu un iespēju piedalīties Eiropas čempionātā! :)
    #VENTSPILS_VAR
    #VENTSPILS_RULLE

  • -1
    keda 29.08.2017, 15:55:21

    Žēl, ka ventspilnieki nevar vienoti noziņot par savu došanos uz vieniem mačiem... Bet veicas lai visiem!

  • 0
    Gunārs Pētersons 31.08.2017, 10:15:43

    Prieks, ka VKL piedomā par kluba darbības ziņošanu ārpasaulei! Malači! Lai rokas nenogurst un kājās veiklība nemazinās! Spēku Jums, cīkstoņi! Lai smags darbs vainagojas medaļām!

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: