Ventspils veikparkā norisinājās Ventspils Veikparka kausa izcīņa bērniem un jauniešiem. Pasākumā piedalījās ievērojams skaits dalībnieku vecumā no 8-17 gadu vecumam - 23 dalībnieki, no kuriem 13 bija meitenes un 10 zēni.

Lielākais dalībnieku skaits bija no Ventspils un Liepājas, bet atbraukuši bija arī rīdzinieki un jaunieši no Pāvilostas.

Pirmo reizi sacensībās debitēja Ventspils veikborda skolas dalībnieki. Meiteņu konkurencē 1. vietu ieguva Naomia Rozentāle. 2. vietu izcīnīja Elīza Paula Vegnere no Liepājas, 3. vietu – Karlīna Kalniņa no Liepājas.

Zēnu konkurencē bija ļoti līdzīgi sniegumi un pirmās trīs vietu dalībnieku rezultātus šķīra vien pāris punktu. 1. vietu izcīnīja Ernests Jansons no Rīgas, 2.vietu – Helvijs Sprūds no Pāvilostas, 3. vietu – Kristiāns Štībelis no Liepājas.

Lai arī tika izvirzīti trīs labākie dienas sniegumi katrā konkurencē, pa nominācijām apbalvoti tika visi dalībnieki. Pasākuma mērķis ir motivēt jauniešus nodarboties ar veikborda sportu un veidot sadraudzības pasākumu starp Latvijas veikparkiem. Pasākums notika jau otro gadu, iepriekšējā gadā dalībnieku skaits bija 12, un tiek plānots šo pasākumu ieviest kā ikgadēju tradīciju.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: