Jau ceturto reizi uz nozīmīgāko Starptautiskās Riteņbraukšanas federācijas jauno triāla braucēju saietu devās Latvijas komanda, kurā šoreiz bija seši Kartera braucēji.

Pasaules jauniešu triāla spēles notika Dānijas pilsētā Viborgā, kur uz starta izgāja 177 braucēji no 16 valstīm. 9–10 gadus veco zēnu grupā Roberts Anderšmits (Puze) kvalifikāciju veica ar pieciem soda punktiem, kas ir maz, tomēr labāko divpadsmitniekā neiekļuva un ieņēma 15. vietu.

11–12 gadus veco zēnu grupā labākais Latvijas braucējs bija Markuss Karņickis (Puze). Viņam finālā izdevās iekļūt kā caur adatas aci, kvalifikācijā sasniedzot 12. labāko rezultātu. Nākamajā dienā, jau krietni sarežģītākā trasē, vietu uzlabot neizdevās, tomēr 12. vieta pasaulē savā grupā jāuzskata par labu sasniegumu. Otrs Latvijas braucējs šajā grupā Eduards Gulbis (Ugāle) kopvērtējumā ieguva 21. vietu.

Kadetu mačos Mārcim Meieram (Ugāle) un Reinim Atvaram (Salaspils) trases bija ļoti smagas un konkurence – spēcīga, tāpēc iegūta 27. un 28. vieta. Meiteņu grupā Ketlīna Ruņģe (Ugāle) bija divpadsmitā, bet finālam nekvalificējās.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    ozols 17.08.2017, 10:18:37

    Ļoti labi rezultāti ,malači !

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: