Ventspilī turpinās «GGFests», kurā jau aizvadītas vairāku sporta veidu sacīkstes un noskaidroti pirmie uzvarētāji. Svētdien būs festivāla noslēdzošā diena. 

Piektdien, «GGFest» pirmajā dienā uz Baltijas veikborda čempionātu un BMX «dirt» sacensībām ieradās simtiem ventspilnieku un pilsētas ciemiņu. Ventspils skeitparkā amatieru sacīkstēs sacensību godalgas ieguva 14 sportisti, pirmo vietu «scoot» disciplīnā izcīnīja Edgars Ekšteins, pirmo vietu skeitbordā Džoijs Īgans, «inline» uzvaru plūca Toms Baltmuguris, bet starp «BMX» sportistiem pirmais bija Roberts Bišofs.

Savukārt Piedzīvojumu parkā Baltijas čempionātā veikbordā pirmo vietu ieguva Džino Vetcels no Vācijas, otro Dāvis Čeže no Latvijas, trešo Simons Petai no Igaunijas. BMX sacīkstēs pirmo vietu ieguva Džonatans Komačo no Ekvadoras, otro – Braiens Fokss no ASV, trešo – Simons Morats (Simon Moratz) no Vācijas.

Kopumā pirmajā dienā dažādās disciplīnās savus spēkus pārbaudīja 76 sportisti no dažādiem kontinentiem. Taču pārbaudīt savus spēkus festivāla laikā dažādās atrakcijās varēja arī «GGFest» apmeklētāji – gan “BITE” teltī iepazīstoties ar virtuālo realitāti un izmēģinot spēkus SUP, gan “jump&fly” atrakcijā, kā arī citās. Piepūšamās atrakcijas iemēģināt varēja arī mazākie festivāla apmeklētāji.

Šodien uzvarētāji tiek noskaidroti dažādās inline, skeitborda un BMX disciplīnās, ielu vingrošanā, strītbaik frīstailā, dronu sacīkstēs, kā arī SUP airēšanā. Svētdien GGFest turpināsies ar dažādiem komandu sporta veidiem.

Ghetto Games - BMX dirti

Ghetto Games - strītbaik frītaila treniņbraucieņi

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: