Par Trīs bumbu spēļu futbola turnīra uzvarētājiem kļuvuši Ventspils Augstskolas spēlētāji, kas lielajā kopvērtējumā ļāva pakāpties par divām vietām un ar Blāzmas komandu dalīt līderpozīcijas.

VeA uzvara futbolā bija viegli prognozējama jau pēc pirmajām divām dienām, bet trešajā savu favorīta statusu tikai apstiprināja – astoņas uzvaras astoņos mačos un pārtraukta trīs gadi ilgušā Rando K dominance futbolā. Tiesa, pēdējā nāca pat ļoti smagi, jo studenti ilgu laiku bija zaudētājos - 0:1, tomēr prata gūt divus vārtus un izraut uzvaru. Otrajā vietā ierindojās Rando K, nodrošinot to jau kārtu pirms turnīra beigām, bet noslēdzot ar neveiksmi 1:3 Blāzmai. Pašreizējiem čempioniem tā bija ļoti svarīga uzvara, jo izdevās apsteigt Sporta mafiju un finišēt ceturtajiem, saglabājot dalītu pirmo vietu kopvērtējumā.

Trešajā vietā ierindojās Taverna, saglabājot šo vietu arī kopvērtējumā, bet piektā, gluži tāpat kā pludmalē, bija Sporta mafija. Pēdējā spēlē izraujot uzvaru 2:1 pret Užavas alu, sesto vietu nodrošināja Ventspils mērnieks, uz septīto nobīdot Windau cofee un uz astoto - užavniekus. Pludmales volejbola sudraba komandai Kurekss daudz problēmu ar sastāva savākšanu un neviena izcīnīta punkta – devītā vieta.

Kopvērtējums pēc divām kārtām

  1. Blāzma 5
  2. Ventspils Augstskola 5
  3. Taverna 6
  4. Rando K 10
  5. Sporta mafija 10
  6. Kurekss 11
  7. Windau coffee 13
  8. Ventspils mērnieks 13
  9. Užavas alus 17

Kā redzams, situācija kopvērtējumā ir spraiga, bet visu pa vietām saliks strītbola mači, kas risināsies 18. un 21. jūlijā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: