Piedzīvojumu parka petankas laukumos ar komandas «4Fun» (Nauris Bogdanovičs un Kristaps Bože) uzvaru noslēdzās Ventspils pilsētas 6.atklātā čempionāta petankā dubultspēlēs finālturnīrs.

Līdz finālturnīram deviņas čempionātam pieteiktās pāru komandas bija aizvadījušas apļa turnīru. Pēc apļa turnīra rezultātiem, četras labākās komandas turpināja cīņu par medaļām, bet komandas, kas turnīra tabulā ieņēma 5.- 8.vietu, mazajā finālā cīnījās par 5.vietu.

Pusfināla spēlē komanda "Kurland Masters" (Andris Padrevics un Raido Blumbergs), kas apļa turnīru bija noslēgusi bez neviena zaudējuma, ierindojoties 1.vietā, tikās ar 4.vietas ieguvējiem Ēriku Viļumovu un Artūru Andžu (“Komanda”), kur spēcīgāki izrādījās E.Viļumovs un A.Andžs. Otrā pusfināla spēlē tikās apļa turnīra 2.vietas un 3.vietas komandas – “Lavīna 1” un “4 Fun”, kuras rezultātā noskaidrojās, ka dubultspēlēs būs jauni čempioni, jo pagājušās sezonas Ventspils čempionēm M.Kozindai un I.Apmanei neizdevās uzvarēt šo spēli un nācās samierināties ar iespēju cīnīties par bronzas medaļām ar komandu “Kurland Masters”.

Fināla spēlē ar rezultātu 13: 8 uzvarot Komandu, zelta medaļas izcīnīja Nauris Bogdanovičs un Kristaps Bože, bet šīs spēles zaudētājiem Ērikam Viļumovam un Artūram Andžam - otrā vieta un sudraba medaļas. Savukārt, sīkstā cīņā par 3.vietu, Marta Kozinda un Inga Apmane («Lavīna 1») ar rezultātu 13: 12 bez medaļām atstāja pagājušās sezonas sudraba medaļu ieguvējus Andri Padrevicu un Raido Blumbergu (“Kurland Masters”), kam šogad nācās samierināties ar 4.vietu.

Mazajā finālā cīņā par 5.vietu veiksmīgāka bija komanda "Duets" (Aida Pētersone, Eva Martinsone), tālākajās vietās atstājot komandas “Fortūna”, “Olē”, “Mellenes” un “Lavīna-2”.

Nākamā disciplīna Ventspils pilsētas čempionātā petankā būs trijnieku komandu cīņas, kas sāksies 11. jūlijā un notiks otrdienās jūlijā un augustā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: