Sestdien, 8. jūlijā plkst. 10:00 pludmales volejbola stadionā notiks pludmales volejbola čempionāta "Latvijas pludmales 2017" posms, kas notiks Jūras svētku programmas ietvaros.

"Latvijas Pludmale 2017" šogad notiks 4 posmos Saldū, Kolkā, Ventspilī un Talsos. Plānots, ka sacensībās startēs pludmales volejbolisti no Kurzemes un citiem Latvijas reģioniem. Nolikums paredz, ka čempionātā aizliegts startēt komandai, kur abi komandas spēlētāji ir Latvijas čempionāta reitingā labāko TOP 20.

Šobrīd turpinās dalībnieku pieteikšanās, kuru var izdarīt ŠEIT

Apmeklētājus priecēs BK Ventspils karsējmeiteņu priekšnesumi. Līdzjutējus sagaida aizraujošas spēles un patīkami pavadīts laiks lieliskajā Ventspils pludmales volejbola stadionā.

Ventspils jaunajā Pludmales volejbola stadionā ir  pieci pludmales volejbola laukumi, pārģērbšanās kabīnes, noliktava un treneru telpa, kā arī dušas un laukumu apgaismojums. Ikdienā pie volejbola laukumiem atrodas pārvietojamas skatītāju tribīnes ar 48 sēdvietām,  bet nepieciešamības gadījumā pludmales volejbola stadions varēs pārtapt arī par starptautisku sacensību norises vietu ar vienu centrālo volejbola laukumu un trīs papildus laukumiem.

Lai veicinātu aktīvu dzīvesveidu un paplašinātu sportošanas iespējas, kā arī atsaucoties uz pieaugošo interesi, 2016.gadā tika uzsākts mērķtiecīgs darbs pie pludmales volejbola infrastruktūras attīstības. Pērnā gada rudenī svinīgi tika atklāti četri publiski pieejami volejbola laukumi gan Ventas labajā, gan kreisajā krastā. Šobrīd ventspilniekiem pilsētā pieejami 9 pludmales volejbola laukumi.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: