BK “Ventspils” karsējmeiteņu komanda izsludina atvērto treniņu nedēļu, kura sāksies otrdien, 27. jūnijā. Komanda aicina tajā piedalīties visus interesentus, kuriem patīk deja, basketbols un ir vēlme atbalstīt pilsētas basketbola komandu.

Komandā tiek aicinātas pieteikties meitenes vecumā no 16 gadiem, tomēr gaidīti tiek arī puiši, kuriem patīk dejo un izpildīt sarežģītus akrobātiskus trikus.

Kā atzīsts komandas trenere Anita Lapiņa, tad atvērtā treniņa nedēļā tiek gaidīti pilnīgi visi jaunieši, kuri uzskata, ka deja ir viņu aicinājums: “Ja arī šķiet, ka es neesmu pietiekami gracioza, lokana un deju solis man nav veikls, tomēr vajadzētu atnākt uz atvērto treniņu nedēļu. Mēs šo gadu laikā vairākkārt esam pieredzējušas, ka uz pirmo treniņu atnāk meitene, kur redzam, ka būs daudz darba, bet gada laikā viņa kļūst par brīnišķīgu dejotāju. Mūs nebaida smagais darbs, ja vien dejotāja ir motivēta, disciplinēta un nebaidās uzstāties publikas priekša, fanojot par savu basketbola komandu, tad viss ir iespējams. Tāpēc aicinu atnākt visus. Satiksimies, pamēģināsim un, iespējams, paši būsiet pārsteigti, cik patiesībā daudz spējat”.

Pirmais treniņš notiks otrdien, 27. jūnijā. Tikšanās vieta Reņķa dārzā pie Lielās cepures. Jābūt ģērbtiem sporta apģērbā, jo jau pirmajā treniņā tiks novērtētas pretendentu akrobātiskās prasmes.

Atvērto treniņu grafiks:

27. jūnijs, 18:30 – akrobātikas treniņš (norises vieta – Reņķa dārzā pie Lielās cepures);

28.jūnijs, 10:30 – fiziskās sagatavotības treniņš (norise vieta – pēc treneres norādījumiem);

29.jūnijs, 18:00 – deju treniņš (norises vieta – Ventspils peldbaseina vingrošanas zāle);

4.jūlijs, 10:30 – akrobātikas treniņš (norises vieta – pēc treneres norādījumiem);

5.jūlijs, 10:30 – fiziskās sagatavotības treniņš (norises vieta – pēc treneres norādījumiem);

6.jūlijs, 18:00 – deju treniņš (norises vieta – Ventspils peldbaseina vingrošanas zāle).

Vairāk informācijas pa tālruni + 371 28820497.

Jauno dalībnieku uzņemšana Mazo un Junioru karsējmeiteņu komandās notiks no 2017. gada septembra.

BK “Ventspils” karsējmeiteņu komanda ir 4.kārtējās Latvijas čempiones, kā arī Baltijas karsējmeiteņu čempionāta vicečempiones. Kopumā BK “Ventspils” karsējkomandu sistēmā darbojas vairāk kā 60 ventspilnieces vecumā no 6 – 21 gadiem 4 vecuma grupās. Treniņus vada profesionāli treneri, kuri ieguvuši augstāko izglītību sporta, pedagoģijas un veselības zinātnēs.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • -1
    šašliks 26.06.2017, 16:54:06

    A paskatīties arī var iet? :D

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: