Sestdien, 3. jūnijā, plkst. 11:00 Olimpiskā centra “Ventspils” stadionā notiks Olimpiskā čempiona Daiņa Kūlas starptautiskā sacensība „Ventspils šķēpi 2017”.

Sacensību atklāšanas pasākumā Ventspils pilsētas domes priekšsēdētājs Aivars Lembergs sveiks senioru sportistus Daini Kūlu, Daci Brakansku, Valdi Celu un Ligitu Ziemani par sasniegumiem Pasaules čempionātā senioriem vieglatlētikā telpās, kā arī Eduardu Truseviču par veiksmīgiem startiem Eiropas un Pasaules čempionātā svarbumbu celšanā senioriem.

Pasaules čempionātā senioriem vieglatlētikā telpās šķēpa mešanā Dainis Kūla izcīnīja uzvaru ar rezultātu 56,26m. Savukārt sieviešu konkurencē Ligita Ziemane izcīnīja otro vietu ar rezultātu 33,16m.

Sportiste Dace Brakanska izcīnīja otro vietu trīssoļlēkšanā un trešo vietu augstlēkšanā, kā arī Valdis Cela izcīnīja otro vietu kārtslēkšanā un pieccīņā.

Savukārt, Eduards Trusevičs Pasaules čempionātā svarbumbu guļus spiešanā un svarbumbu grūšanā garajā ciklā un Eiropas čempionātā svarbumbu raušanā izcīnīja zelta medaļas.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    Ventiņheiteris2 01.06.2017, 17:24:02

    Seniori malači - kad labi apmaksātie jaunie sportisti (piemēram, basketbolisti) normālus rezultātus uzrādīt nespēj, tad atliek vien cerība uz vecā kaluma sportotājiem.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: