Futbola klubs Ventspils 2. jūnijā aicina līdzjutējus uz kopīgu pasākumu, lai vēlreiz atcerētos, kā tika izcīnīts Latvijas kauss un nosvinētu šo notikumu.

FK Ventspils līdzjutējus Tex Mex restorānā gaidīs no pulksten 22.15 un piedāvās kopā noskatīties Latvijas kausa izcīņas finālmaču. Jāatgādina, ka pirms tam – pulksten 19.30 – ventspilniekiem savā laukumā virslīgas mačā tiksies ar Babīte/Dinamo futbolistiem.

Lai gan klubs atsācis organizēt tikšanos ar līdzjutējiem pirms sezonas, šāda veida pasākums tiek rīkots pirmo reizi un tas ir vēl viens mēģinājums atjaunot ventspilnieku interesi par futbolu, FK Ventspils un tā mačiem. Tiesa, 2000. gadā līdzjutēji tika aicināti, lai kopīgi noskatītos komandas UEFA kausa atbildes maču ar ungāru Vasas, bet 2004. gadā uz tablo ekrāna stadionā ierakstā bija iespējams noskatīties ventspilniekiem tik veiksmīgo UEFA kausa maču viesos ar Brøndby IF (1:1, kas ļāva iekļūt nākamajā kārtā).

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • -1
    Latvija pāri visām! 31.05.2017, 23:17:33

    Jā, tā tik bij' spēle!!!

  • -1
    Ventiņheiteris2 02.06.2017, 09:06:45

    Kāpēc BK Ventspils neaicina kopā nosvinēt sūrā cīņā izcīnīto 2. vietu? Uztaisītu tusiņu, atbildētu uz dažiem jautājumiem. Pie viena tie fani, kas vēlētos, varētu atnest un atstāt savu fanu atribūtiku tālākai utilizācijai...

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: