Latvijas Basketbola finālā BK Ventspils basketbolisti nonākuši zaudētājos ar 0:2, bet nākamie divi mači jau notiks Rīgā, kur ventspilnieki būs spiesti paveikt to pašu, ko VEF izdarīja Ventspilī.

Otrajā cīņā Ventspils rādīja labāku sniegumu, tomēr pieļāva pārāk daudz kļūdu, kas arī liedza mača beigās pacīnīties par uzvaru. Tiesa, arī neskatoties uz to, iespēja ieķerties šajā mačā bija. Pusotru minūti līdz mača beigām ventspilniekiem bija +1, turklāt pēc neprecīza sāncenšu tālmetiena arī izdevās tikt pie atlēkušās bumbas. Diemžēl uzbrukums tika sasteigts, bet VEF atbildēja ar tālmetienu. Un pēc tam vēl vienu... Zaudējums 76:84, sērijā 0:2.

«Spēli iesākām labi, atšķirībā no pirmās spēles bija agresivitāte un apņēmība, bet realizēt visas ieceres līdz galam mums traucēja kļūdas. To bija pārāk daudz. 21 kļūda šādā spēlē, protams, ir par daudz. Pretinieki izdarīja par 12 metieniem vairāk, kas nozīmēja, ka apmēram par desmit uzbrukumiem vairāk nekā pretiniekiem tev jāstrādā aizsardzībā. Tas, protams, ir nogurdinoši un mājās tā nedrīkst būt. Daļa no kļūdām veidojās, kad spēlētāji gribēja nospēlēt agresīvāk, bet tādās situācijās kļūdas, protams, gadās biežāk. Es negribu teikt, ka mēs varam nospēlēt bez kļūdām, bet to ir par daudz. Brīžiem spēlētāji nepieņēma tos pareizākos lēmumus, bet arī VEF diezgan labi strādāja aizsardzībā. Diemžēl daļu no kļūdām pieļāvām paši, un par tām arī vairāk uztraucos. Ar negatīvu bilanci dodamies izbraukumā, bet jau esam šajā sezonā pierādījuši, ka mākam spēlēt arī viesos. Viss ir mūsu rokās, bet uzvaras ir jāizcīna,» maču un sērijas izredzes komentēja Kārlis Muižnieks

Komandas Rīgā spēlēs otrdien un ceturtdien, un jācer, ka Ventspilij būs pa spēkam pagarināt šo sēriju.

Lasi vēl

Komentāri (4)

  • -2
    codah 22.05.2017, 09:10:51

    Bēdīgi.

  • -3
    karlito 22.05.2017, 17:37:17

    Jā...ļoti bēdīgi..

  • 0
    reku 24.05.2017, 13:25:34

    Ko nevar celt,to nevar nest.
    Vefiņš-čempions!

  • 0
    No malas 25.05.2017, 21:39:03

    Kas arī bija jāpierāda.
    http://www.delfi.lv/sports/news/basketball/news/vef-riga-piekto-reizi-triumfe-latvijas-cempionata.d?id=48883247

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: