Ar valsts čempionātu Open nominācijā noslēgusies kārtējā Latvijas galda hokeja sezona, turklāt šis turnīrs bija pēdējā iespēja pacīnīties par vietu Latvijas izlasē dalībai pasaules čempionātā.

Starp 78 dalībniekiem bija arī 12 Jaunrades nama spēlētāji, kas cīnījās par Latvijas galda hokeja reitinga punktiem. Sacensību pirmajā kārtā jeb grupu turnīrā veiksmīgākie ventspilnieki bija Edžus Kaņeps, Elvijs Siliņš, Eliāns Ēdelis un Aleksandrs Žernovojs, bet pēc tam izslēgšanas turnīrā iekļuva pirmie trīs. Aleksandrs čempionātu noslēdza 22. vietā, Edžum sīvā cīņā ar rezultātu 4:2 izdevās pieveikt spēcīgo Skrundas pārstāvi Gintu Lasmani un iekļūt ceturtdaļfinālā, bet Elvijam un Eliānam bija jāizstājas jau pēc šīs kārtas, čempionātā ierindojoties attiecīgi 12. un 16. vietā.

Ceturtdaļfinālā apstājās arī Kaņeps, piekāpjoties nākamajam bronzas medaļniekam Valtam Smagaram un ieņemot astoto vietu kopvērtējumā. Otrajā līgā pirmās divas vietas mūsu Alvim Siliņam un Elēnai Rācenājai (kopvērtējumā 25. un 26. vieta). Par Latvijas čempionu kļuva Edgars Caics, otrajā vietā atstājot Ati Sīli.

Ventspilī punkts galda hokeja sezonai tiks pielikts 27. maijā, kad Jaunrades namā risināsies 17. pilsētas čempionāts, kam būs atklātā turnīra statuss. Čempioni tiks noskaidroti visās četrās nominācijās: Open, juniori, dāmas un veterāni.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: