VK Ventspils volejbolisti Nacionālās līgas 1. divīzijas finālā spēja izcīnīt trīs uzvaras pēc kārtas un triumfēt ar 3:2.

Ventspilnieki sēriju sāka ar zaudējumu savā laukumā un viesos, tomēr trešajā mačā spēja apturēt limbažniekus, uzvarēt piecos setos un pagarināt maču. Tas pats notika arī ceturtajā cīņā, kas risinājās Limbažos, kas nozīmēja, ka piektais sets būs vajadzīgs arī visai finālcīņai.

Maču pilnu sporta nama Pārventa tribīņu priekšā ventspilnieki sāka nervozi, nekā nespējot sakārtot aizsardzību un pirmajā setā zaudēja 20:25. Otrajā setā beidzot sāka strādāt Ventspils bloks un aizgāja arī uzbrukums, tiesa drošu panākumu tas vēl negarantēja. Seta izskaņa izvērsās līdzīga, tomēr veiksme bija ventspilnieku pusē – 25:23. Trešais sets risinājās pēc ļoti līdzīga scenārija, pa izrāvienam izdevās te vienai, te otrai komandai un viss liecināja, ka atkal gaida līdzīga seta izskaņa. Pussolīti priekšā tajā atradās Ventspils, galu galā arī tiekot pie divu punktu pārsvara un panākuma 25:23.

Ceturto setu mājinieki sāka ar izrāvienu 7:2, bet pēc Kristapa Šeptes šova ar servē un iespaidīgām gremdēm, tika arī pie sešu punktu pārsvara. OC Limbaži/MSĢ volejbolisti gan laiku pa laikam pietuvojās, ko paveica arī mača izskaņā, tomēr tālāk par 20 punktiem ventspilnieki viņus nelaida – uzvar 25:20, visā mačā 3:1 un finālsērijā 3:2!

Ventspilniekiem ļoti Uzvarētājiem ierasti rezultatīvs bija Šepte, kuram 35(!) punkti, bet pa 11 punktiem pievienoja Matīss Kaņeps un Salvis Cielavs.

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • 0
    ozols 30.04.2017, 21:36:54

    MALAČI UN APSVEICU ! :)

  • 0
    Erika Bite 02.05.2017, 20:36:05

    Kāds neizsakāmi liels prieks un lepnums par mūsu ZELTA puišiem! Kas par spēli! Puišu cīņas spars, vienotība, saspēles! Malači! Puiši bija nosprauduši sev mērķi un gāja uz to, un gala rezultāts- ZELTS!!!! Mēs, līdzjutēji un atbalstītāji, darījām ko varējām. Un pēdējie spēles mirkļi bija tik aizraujoši, ka nevarēja novaldīt savas emocijas. Paldies puišiem, ka sagādāja visiem līdzjutējiem tik skaistus un neaizmirstamus mirkļus! Urā! Urā! Urā!

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: