Ar Ventspils pilsētas domes priekšsēdētāja, domes amatpersonu un slavenu Ventspils sportistu klātbūtni svinīgi tika atklāta rekonstruētā Ūdens piedzīvojumu parka atlētikas zāle.

Svinīgās uzrunas laikā domes priekšsēdētājs Aivars Lembergs novēlēja ventspilniekiem veiksmīgu un patīkamu sportošanu jaunajā zālē un atzinīgi novērtēja jauns kvalitatīvos trenažierus.

Arī  pasaulsslavenie Ventspils svarcēlāji Rebeka Koha un Artūrs Plēsnieks, kā arī viņu treneris Eduards Andruškēvičs atzinīgi novērtēja rekonstruēto atlētikas zāli, uzsvērto to, ka svarcēlāji šajā zālē regulāri trenējas. Artūrs Plēsnieks norādīja, ka jaunie kardio trenažieri ļoti noderēs rehabilitācijai pēc traumām, kuras raksturīgas svarcēlājiem.

Savukārt airētājs Dagnis Iļjins norādīja, ka ne tikai viņiem, bet daudziem atlētikas zāles apmeklētājiem noderīgi būs airēšanas trenažieri, kas trenē pilnīgi visas muskuļu grupas.

Būvniecības un remontdarbu rezultātā atlētiskās vingrošanas zāle ir paplašināta par 50 m2, kopumā vingrotājiem turpmāk atvēlot 180 m2. Tāpat zālei veikts kosmētiskais remonts. Rekonstrukcijas laikā nojaukti divi kabineti un nedaudz pārveidotas ģērbtuves.

Atlētiskās vingrošanas zālē uzklāts arī jauns grīdas segums. Esošais linoleja segums nomainīts pret speciāli gumijotu sporta grīdas segumu, kas ir gan ērts sportošanai, gan triecienizturīgs.

Apmeklētājus iepriecinās arī jauns kardio inventārs. Turpmāk sportotāji varēs izmantot jaunu velotrenažieri, skrejceliņu, elipteri jeb slēpošanas ierīci, kas ir intensīvai slodzei paredzēts trenažieris, un spēka rāmi. Atlētikas zālē iegādāti arī divi airēšanas trenažieri „Concept 2”, kas ir pasaulē labākais airēšanas trenažieris. Rekonstruētajā atlētikas zālē ierīkota kardio trenažieru zona ar deviņiem trenažieriem

Ventspilnieki ir aktīvi un sportot gribētāju skaits arvien pieaug. Š.g. marta mēnesī Olimpiskā centra atlētikas zālēs pārdoti 354 abonementi, bez abonementiem Ūdens piedzīvojumu parka atlētikas zālē martā pārdoti arī 1200 vienreizējie apmeklējumi.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: