Šīs sezonas otrajā Kurzemes derbijā Ventspils un Liepājas futbolisti 2. pamatskolas laukumā cīnījās neizšķirti 1:1.

Latvijas kausa spēlē ventspilnieki savā laukumā bija pārāki ar 3:0, bet pirmajā Virslīgas mačā jau astotajā minūtē nonāca zaudētājos. Vārtu zaudējums gan bija nelaimes gadījums, jo cīņā ar sāncenšiem savā soda laukumā ar galvu bumbu savos vārtos raidīja Ģirts Karlsons. Ventspils atspēlējās desmit minūtes vēlāk, kad savus ceturtos vārtus sezonā guva Tosins Ajeguns, bet puslaikā izskaņā ventspilnieki arī tika pie vairākuma – otro brīdinājumu nopelnīja Artjoms Osipovs.

Vairākumu izmantot tomēr neizdevās, turklāt 65. minūtē desmit vīru sastāvā palika arī Ventspils, jo otro brīdinājumu saņēma arī Simons Pauļus. Pa momentam atlikušajā laikā bija abām komandām, tomēr, tuvojoties mačā beigām, futbols kļuva arvien piesardzīgāks, tāpēc rezultāts 1:1 bija pat likumsakarīgs.

Tiesa, ar šo likumsakarīgo iznākumu apmierināts pavisam nebija Pols Ašvorts: «To brīdi, kad spēlējām 11 pret desmit, vajadzēja izmantot labāk. Esmu dusmīgs uz spēlētājiem, ka tas netika izmantots, sevišķi tādēļ, ka pārtraukumā par to runājām. Simona muļķīgā dzeltenā kartīte izlīdzināja spēli, jo jau bija jāspēlē desmit pret desmit. Pēdējās 20-25 minūtes kā treneris varēju atļauties riskēt, bet Sima man atņēma šo iespēju. Šeit tieši pietrūka disciplīnas, bet futbols ir disciplīna. Otro puslaiku mēs nenospēlējām tā, kā varējām, jo pietrūka tieši disciplīnas un Sima muļķīgi nopelnīja otro brīdinājumu. Šajā spēlē bija daudz emociju, taču tas ir normāli derbijam.»

Tagad Ventspili gaida trīs tikšanās pēc kārtas ar RFS komandu: 26. aprīlī viesos jāaizvada Latvijas kausa izcīņas pusfināla pirmā spēlē, 30. aprīlī Rīga paredzēts Virslīgas mačs, bet 3. maijā Ventspilī risināsies kausa izcīņas atbildes cīņa.

Tosina vārtu guvums

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • -1
    Latvija pāri visām! 24.04.2017, 13:40:34

    Tas mūsu moris Tosins ir viens kārtīgs zellis.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: