Venta 2002 hokejisti izcīnījuši otro uzvaru ceturtdaļfinālā, šoreiz gan tikai pēcspēles metienu sērijā ar 6:5 pieveicot HS Rīga un iekļūstot pusfinālā.

Ventspilnieki dienu iepriekš rīdziniekus viesos sagrāva 13:2, taču savā laukumā klājās krietni smagāk. Pēc Oskara Griguļa un Edgara Cgojeva metieniem Venta 2002 panāca 2:0, tomēr pirmā perioda pēdējā minūtē ielaistie vārti visu sagrieza kājām gaisā. Otrajā trešdaļā rīdzinieki arī izlīdzināja rezultātu, bet Artūrs Homjakovs un Valērijs Puškarjovs atkal panāca divu vārtu pārsvaru, taču ne uz ilgu laiku.

Rīga atkal panāca izlīdzinājumu un to paveica arī, kad ventspilnieki bija iemetuši piektos vārtus (Deniss Kateriničs). Mājiniekiem pamatīgi kliboja spēles disciplīna, bet viesi labi izmantoja skaitliskos vairākumus, taču mača izskaņā savas iespējas neizmantoja. Tāpat arī pagarinājumā, tā kā uzvarētāji bija jānoskaidro pēcspēles metienu sērijā.

Rīdziniekiem ar bullīšiem neveicās, lielisks vārtos bija Alens Bergmanis, bet Grigalis un Cgojevs savas iespējas izmantoja, nodrošinot uzvaru gan mačā, gan sērijā. Pusfinālā līdz divām uzvarām Venta 2002 spēlēs ar Tukumu/Stigu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: