Sestdien vizītē Ventspilī ieradīsies gan Liepājas futbolisti, gan basketbolisti, turklāt tieši šādā secībā un līdzjutējiem vajadzētu pagūt uz abām cīņām.

Pulksten 14 Katoļu ielas stadionā FK Ventspils Latvijas kausa izcīņas ceturtdaļfināla mačā tiksies ar FK Liepāja/Mogo. Pagājušajā sezonā komandas tikās tieši šajā pašā stadijā, un toreiz mūsējie bija pārāki ar 1:0, turklāt vienīgos vārtus Ģirts Karlsons guva jau pašā mača sākumā. Virslīgas sezonu komandas uzsākušas līdzīgi, jo abām ir pa vienam zaudējumam, tiesa, Tamaza Pertijas vadītie liepājnieki tikuši arī pie divām uzvarām (2:1 pret Jelgavu, 3:1 pret Babīti), bet Ventspils kontā ir uzvara un neizšķirts.

Pulksten 17 Kurzemes derbijs notiks Basketbola hallē, turklāt nav izslēgts, ka Ventspils un Liepājas basketbolisti šajā sezonā tiksies pēdējo reizi. Liepāja/Triobet šonedēļ nodrošināja ceļazīmi uz izslēgšanas mačiem, taču saglabāja cerības turnīra tabulā kāpt augstāk par sesto vietu. Savukārt ventspilnieki trešdien, lieliski aizvadot pēdējo ceturtdaļu, viesos ar 88:71 pieveica komandu Jūrmala/Fēnikss. Neskaitot šo spēli, Ventspilij mača LBL regulārajā sezonā vēl savā laukumā jāuzņem Barons kvartāls (12.04.), bet viesos jāspēlē ar Jēkabpili (14.04.).

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: