Otrais pilsētas čempionāts volejbolā noslēdzies ar Kurekss komandas uzvaru, kas finālcīņā pieveica Z/S Vālodzes komandu

Ventspils volejbola čempionātā piedalījās vīriešu komandas, kuras priekšsacīkstēs sacentās viena apļa spēlēs, lai noskaidrotu pusfinālistus un komandas, kuras sacentās par piekto vietu. Atšķirībā no iepriekšējā gada, šī gada nolikums liedza komandās iekļaut Latvijas čempionāta Nacionālās līgas spēlētājus, lai vairāk iesaistītu volejbola amatierus. Regulāro sezonu pirmajā vietā noslēdza Kurekss, bet tālāk sekoja Z/S Vālodzes, VPVK Bloks 2, Ventspils Tehnikums, Absolventi un Bloks 1.

Pusfināla Z/S Vālodzes ar 3:1 pārspēja Bloks 2, bet Kurekss spēlētāji ar tādu pašu rezultātu uzvarēja Ventspils Tehnikuma komandu. Cīņā par piekto vietu VPVK Bloks pirmā komanda ar rezultātu 3:0 pieveica Absolventu komandu, un tāds pats rezultāts bija arī bronzas finālā – Bloks 2 pieveica Ventspils Tehnikuma jauniešus.

Trīs setos noslēdzās arī cīņa par Ventspils čempionu titulu, kurā Kurekss, kas ar 3:0 uzvarēja Vālodzes, tā triumfējot čempionātā. Kurekss sastāvā čempionāta zelta medaļas izcīnīja Uldis Kristiņš, Kaspars Kristiņš, Ojārs Grinbergs, Jānis Zingniks, Nauris Meiris, Valdis Lesiņš, Dzintars Vītols un Mārtiņš Freibergs. Z/S Vālodzes komandā spēlēja Māris Bertāns, Artis Bertāns, Uģis Kronlaks, Ingus Pēterfelds, Uldis Bergmanis, Oskars Bierants un Rinalds Kārlsons. Bloks 2 komandas sastāvā bronzas godalgas saņēma Edgars Zviedrāns, Mārtiņš Meiris, Endijs Skolmeistars, Aleksis Kristiņš, Kārlis Lācbergs un Rūdis Nulle.

2017. gada Ventspils volejbola čempionāta kopvērtējums
1.vietā – Kurekss
2.vietā – Z/S ”Vālodzes”
3.vietā – Bloks-2
4.vietā – Ventspils tehnikums
5.vietā – Bloks-1
6.vietā – Absolventi

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: