Par pārsteigumu Latvijas Basketbola līgas 2. divīzijas izslēgšanas spēlēs parūpējās “Ventspils Augstskolas” basketbolisti, kuri izmantoja sava laukuma priekšrocības un pirmajā mačā uzvarēja “Valmiera Glass/ViA” komandu 76:67.

 

Pirmās spēles notiek pie vienībām, kas pamatturnīrā ierindojusies zemākā vietā. “Ventspils Augstskola” komanda to noslēdza 13. vietā, bet vidzemniekiem bija ceturtie. Tomēr tas netraucēja Ventspils komandai parādīt, ka spēle sākas no 0 abām komandām, un uzvarēt visā spēlē, turklāt vēl tās izskaņā tiekot pie solīdiem plusiem. “Ventspils Augstskolas” galvenais treneris Matīss Graudiņš: “Vēlos uzslavēt savas komandas spēlētājus, kuri visi bija noskaņojušies kārtīgai cīņai, neskatoties, no kādām pozīcijām mēs startējām un pret ko spēlējām. Jāatzīst, ka šobrīd nospēlēts tikai 1. puslaiks, jo vēl jāuzvar arī atbildes spēle Valmierā”.

Uzvarētājiem 22 punktus guva Oskars Gorbants, bet pa 19 sameta Vlads Mikuļskis (9 atlēkušās bumbas, piecas piespēles) un Deniss Vikentjevs (12 bumbas).

Atbildes spēle Valmierā notiks 27. martā, bet rurnīra 1/4 finālā iekļūs komanda, kura uzvarēs divu spēļu summā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: