Šodien pirmo maču LBL 2. divīzijas izslēgšanas spēlēs aizvadīs Ventspils Augstskolas basketbolisti, kas savā laukumā uzņems regulārās sezonas ceturto spēcīgāko komandu Valmiera Glass/ViA.

Valmierieši spēlēja spēcīgāko komandu grupā, noslēdzot pamatturnīru ar 16 uzvarām un sešiem zaudējumiem, kas kopvērtējumā ļāva ieņemt ceturto vietu. Savukārt ventspilnieki bija labākie otrajā grupā un kopvērtējumā ieņēma 13. vietu. VeA spēlētāji, lieliski aizvadot otro posmu, regulāro turnīru noslēdza ar 14 uzvarām un diviem zaudējumiem. Tā kā līdz šim komandas spēlējušas dažādās grupās, mačs Ventspilī tām būs pirmā savstarpējā tikšanās šajā sezonā. Pirmā spēle notiks 22. martā, plkst.19:30, Olimpiskajā centrā “Ventspils”, bet atbildes spēle Valmierā paredzēta 27. martā.

Astotdaļfinālā piedalīsies 16 komandas, sacenšoties divu spēļu sērijās (uzvarētājus noskaidros divu spēļu summā). Pirmā spēle notiks pie vienības, kas pamatturnīrā ierindojusies zemākā vietā. Jau astotdaļfinālā savā starpā tiksies pērnie finālisti Mārupes SC un BK Saldus.

Astotdaļfināla pāri:
BK “Ķekava” (1.) – Madona/BJSS (16.)
“BA Turība” (2.) – BJBS “Rīga/DSN” (15.)
BK “Jelgava”/BJSS (3.) – LU/BS “Rīga” (14.)
“Valmiera Glass VIA” (4.) – “Ventspils Augstskola” (13.)
“Ogre/Kumho tyre”-2 (5.) – “Gulbenes buki” /BJSS (12.)
RSU (6.) – Līvāni (11.)
Mārupes SC (7.) – BK “Saldus” (10.)
OC “Limbaži” (8.) – RTU (9.)

Sēriju uzvarētāji ceturtdaļfinālā sacentīsies sērijās līdz 2 uzvarām

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: