Latvijas atklātajā čempionātā K-1, kas divas dienas risinājās Rīgā, labi startējuši Ventspils Kikboksa leģiona pārstāvji, tiekot pie visa kaluma godalgām.

Kopumā mačos piedalījās vairāk nekā 100 sportistu no visām trim Baltijas valstīm, Krievijas un Polijas, tā ka konkurence bija tiešām nopietna. Līdz finālam svara kategorijā līdz 81 kg tika Raimonds Martinovskis, un, lai gan viņa sāncensis pusfinālā demonstrēja ļoti iespaidīgu sniegumu, izšķirošajā cīņā viņš tomēr bija pārāks. Raimonds otrajā raundā nokautēja savu pretinieku, tā izcīnot čempiona titulu. Mazāk paveicās Danielam Muceniekam, kurš svara kategorijā līdz 76 kg arī cīnījās finālā, taču piedzīvoja zaudējumu un tika pie Latvijas čempionāta sudraba. Svara kategorijā līdz 57 kg trešo vietu izcīnīja Ernests Lanka.

Ventspils Kikboksa leģiona sportisti tagad gatavojas Latvijas čempionātam kikboksa WAKO versijā, kas risināsies marta beigās, bet Martinovskis trenējas arī starptautiskām kikboksa sacensībām Serbijā, uz kurām dosies aprīlī.

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • 0
    Gunārs Pētersons 14.03.2017, 14:42:55

    Malači!!!!

  • 0
    Sergejs Denisovs 14.03.2017, 23:48:28

    Ventspils Kikboksa leģions ir sporta klubs (kikbokss, taibokss, K-1), kurš darbojas jau 13 gadus. Klubā trenējas gan vīrieši, gan sievietes. Bez vecuma ierobežojuma, sākot no 10 gadiem.

    Kluba biedri ar labiem panākumiem regulāri startē vietēja, Latvijas un starptautiska mēroga sacensībās. Klubā sporto ne tikai profesionāļi, bet arī iesācēji. Tas ļauj ikvienam nodarboties gan ar sportu, gan uzlabot savu fizisko formu.

    Nodarbības notiek OC „Ventspils”, boksa zālē.
    Nodarbību maksa : berniem - 20 EUR/mēn.
    Nodarbību laiki:
    Otrdienas 18:15
    Ceturtdienas 18:15
    Sestdienas 14:00

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: