Arī FK Ventspils dublieru komanda savu čempionātu uzsākusi ar uzvaru, tiesa Metta/LU dublieri tika pieveikti daudz sīvākā cīņā – 2:1, uzvaras vārtus gūstot 93. minūtē.

Pirmais puslaiks Rīgā aizritēja bez vārtu guvumiem, bet otrajā rezultātu atklāja mājinieki. Tiesa iedzinējos ventspilnieki bija vien piecas minūtes, jo drīz vien Kristers Neilands nopelnīja tiesības uz pendeli, kuru realizēja cits pussargs Krists Villers. Mača turpinājumā iespējas bija abām komandām, tomēr veiksmi par neatlaidību nopelnīja Ventspils 2! Jau mača 93. minūtē Neilands izrāvās lieliskā sitiena pozīcijā un no asa leņķa trāpīja vārtos – uzvara!

Ventspils 2 treneris Igora Kičigins: «Protams, sākt ar uzvaru vienmēr ir lieliski, jo labas emocijas ir ļoti svarīgas. Uzvara nenāca vienkārši, jo izbraukumā ar «Mettu» vienmēr ir grūti. Kopumā parādījām visai labu futbolu, kaut gan bez kļūdām, protams, neiztika. Iepriecināja, ka iesitām, kaut gan starpsezonā ar vārtu gūšanu kā reiz bija problēmas. Uzmanīgi izanalizēsim spēli, lai nākamajās kārtās izlabotu to, ko prasās labot.»

Metta2 - Ventspils2 1:2 (0:0)
Ventspils2:
Baturins, Solomatovs, Veckagans, Zecmanis, Sprukulis, Tālbergs, Pučinsks, Villers, Matvejevs, Bite, Levics
Maiņas: Silvestrovs, Neilands, Kokarītis, Jansons, Frolovs
Vārti Ventspils2: 1:1 Villers (11 m s.s.), 1:2 Neilands

19. martā Ventspils dublieri spēlēs savā laukumā, uzņemot Riga FC otro komandu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: