Sporta centra “Kleisti” slēgtajā manēžā notika Latvijas Jātnieku federācijas Ziemas čempionāta trešā posma sacensības jāšanas sportā šķēršļu pārvarēšanā, kurās startēja arī jātnieku sporta kluba “Demora” pārstāvji.

“Demoras” jaunie sportisti startēja poniju maršrutā, divās fāzēs, ar šķēršļu augstumu 70 cm. Alise Lūse ar Feju maršruta otrajā fāzē ieguva vienu soda punktu par pārsniegto laika normu, Anna Čakstiņa ar Veto veica maršrutu ar vienu gāztu šķērsli pirmajā fāzē.

Piecas no sešām godalgotajām vietām poniju maršrutā ieņēma Saldus jāšanas sporta skolas audzēkņi un 4. vieta Tīraines staļļiem. Sacensību galvenajā maršrutā uzvarēja Laura Penele ar zirgu Dundas VDM no zemnieku saimniecības “Lielceri”. Sacensību sarežģītākais bija ātruma maršruts ar 135 cm augstiem šķēršļiem.

“Šoreiz skolotāji bija abi pieredzējušie poniji, kas manēžās startējuši bieži, abām meitenēm šīs bija pirmās sacensības slēgtajā manēžā. Neskatoties uz to, ka treniņu apstākļi ziemā ir ļoti nepiemēroti un mainīgi, abas meitenes demonstrēja stabilu sniegumu, startējot divas reizes vienā maršrutā un abas reizes uzrādot ļoti līdzīgus rezultātus. Dodoties uz sacensībām, katru reizi mērķi ir savādāki, atbilstoši zirgam, jātniekam vai sacensību līmenim. Šajā Ziemas čempionāta posmā uzstādītie mērķi tika sasniegti”, tā jātnieku sporta kluba “Demora” valdes priekšsēdētāja un trenere Gelinta Apse.

Nākamais posms sporta centra “Kleisti” slēgtajā manēžā notiks 18. un 19. martā, kur plāno doties arī JSK “Demora” sportisti.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: