No marta sākuma Ūdens Piedzīvojuma parka vingrošanas zāle savus apmeklētājus sagaida skaistās, izremontētās telpās. Remontdarbu laikā ir veikta parketa grīdas slīpēšana un lakošana, kā arī atjaunots sienas krāsojums.

Kā norāda Ūdens piedzīvojumu parka pārvaldnieks, Māris Millers, apmeklētājus tuvākajās dienās sagaida vēl kāda pozitīva lieta – pateicoties Ventspils pilsētas domes finansējumam, gan vingrošanas zālei, gan aerobikas zālei tiks papildināts inventārs. Būs jaunas vingrošanas bumbas, stepa soli, aerobikas un vingrošanas paklājiņi, kā arī vingrošanas hanteles.

Ikdienā vingrošanas zālē norisinās dažādas sporta nodarbības gan lieliem, gan maziem. Ventspilniekiem ir iespējams apmeklēt TRX nodarbības, BodyArt treniņus, ārstniecisko vingrošanu, zumbu, Step treniņus, Dance mix dejas, pilates un cita veida nodarbības. Tāpat vingrošanas zāli nodarbībām izmanto sporta skolas bērni, bet BK “Ventspils” karsējmeitenes trenē lokanību un aktīvi strādā pie vispārējas fiziskās sagatavotības.

Kā stāsta Anita Lapiņa, BK “Ventspils” karsējmeiteņu komandu trenere, pirmais, ko ievērojusi izremontētajā vingrošanas zālē, ir bijis tas, ka telpa ir kļuvusi gaišāka un pēc sajūtām šķiet plašāka. Visvairāk prieku sagādā jaunais grīdas segums, jo iepriekš, trenējoties uz vecās grīdas, sanācis tikt pie ne vienas vien skabargas. Tagad tādas problēmas vairs neesot.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: