Pagājušās nedēļas nogalē Valmierā notika Valsts jauniešu komandu čempionāts 64 lauciņu dambretē, kurā piedalījās 35 komandas no visām sporta skolām un interešu izglītības centriem. U-10 vecuma grupā Ventspils Jaunrades nama komanda kļuva par valsts čempioniem, iegūstot 1.vietu.

Ventspils komanda pagājušajā gadā izcīnīja sudraba medaļas un šogad astoņās kārtās, izcīnot septiņas uzvaras un vienu maču nospēlējot neizšķirti, ventspilnieki kļuva par valsts čempioniem! Ventspils Jaunrades nama komandā spēlēja Aleksis Kapura, Luka Doniņš, Letīcija Doniņa un komandas kapteinis Atis Ērciņš.

Domājot par nākošā gada sacensībām, šoreiz piedalījās arī otra Ventspils Jaunrades nama komanda, jo vairāki pirmās komandas dalībnieki U-10 vecuma grupā startēja pēdējo reizi. Gadu jaunākajiem bija uzdevums gūt pieredzi, lai sekmīgi startētu nākošā gada čempionātā. Arī otrajai Ventspils Jaunrades nama komandai rezultāts ir veiksmīgs – izcīnīta dalīta 4. vieta, par nieka tiesu atpaliekot no bronzas medaļām. Otrās komandas sastāvā spēlēja: Miks Āpsis, Mārcis Platais, Kristaps Kārkliņš un Marta Frēliha.

Līdz ar komandu čempionātu beidzies šā gada valsts sacensību cikls 64 lauciņu dambretē. Šīs nedēļas nogalē sāksies atlases sacensības uz valsts jauniešu čempionātu fināliem starptautiskajā dambretē.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: