FK "Ventspils" futbolisti pēdējā pārbaudes spēlē treniņnometnē Kiprā ar 4:2 pieveica Maskavas "Spartak" otro komandu, tā šo gatavošanās posmu noslēdzot ar pozitīvu bilanci - divas uzvaras un neizšķirts. 

"Ventspils" savā trešajā pārbaudes spēlē treniņnometnē Kiprā pret slavenā Maskavas "Spartak" otro komandu jau pašā sākumā ieguva tiesības uz 11m soda sitienu, kuru nopelnīja Kaspars Svārups, bet realizēt neizdevās Eduardam Tīdenbergam. Taču jau nākamajā uzbrukumā izcēlās Aleksejs Aleksejevs, izvirzot "Ventspili" vadībā.

Maskavieši spēja panākt izlīdzinājumu, bet 33. minūtē Svārups trāpīja spēcīgu sitienu un atjaunoja vadību. Otrajā puslaikā "Ventspils" sastāvā ar diviem vārtu guvumiem izcēlās Akinjemi Adeleke, divreiz realizējot izgājienu viens pret vienu. Lai arī mača beigās ventspilniekiem netrūka iespēju palielināt pārsvaru, nācās vēl vienu bumbu ielaist savos vārtos, kas gan netraucēja uzvarai 4:2.

"Spartak-2" spēlē Krievijas Nacionālajā jeb pēc spēka otrajā līgā, kurā pēc sezonas pirmās puses ieņem sesto vietu 20 komandu konkurencē. Iepriekšējās četrās pārbaudes spēlēs "Spartak-2" zaudējumus nebija piedzīvojusi.

Patīkama ziņa saņemta arī par komandas komplektāciju, jo vēl vienu sezonu Ventspilī palikt piekritis serbu aizsargs Niko Boranijaševičs, kurš jau bija devies cita kluba meklējumos un it kā arī ticis pie vairākiem piedāvājumiem. Par serbu interesējās arī citi Latvijas klubi, tomēr galu galā Niko, kurš pērn pildīja arī komandas kapteiņa pienākumus, izlēma atgriezties Ventspilī,

"Ventspils" jauno sezonu sāks 11. martā, savā laukumā uzņemot "Metta/LU" komandu. "Ventspils" pirmo maču kalendārs ŠEIT

Ventspils - Spartak 2(Maskava) 4:2 (2:1)
Ventspils: Uvarenko, Jemeļins, Obuobi, Rugins, Koļesovs, Žuļevs, Pauļus, Tīdenbergs, Rečickis, Aleksejevs, Svārups
Uz maiņu izgāja: Karlsons, Žigajevs, Adeleke, Solomatovs
Vārti: 1:0 Aleksejevs (5), 2:1 Svārups (33), 3:1 Adeleke (62), 4:2 Adeleke (70).
Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: