Piektdien, 10. februārī, plkst. 11.00 Ventspils pilsētas attīstības komisijā tiks skatīts jautājums par jauna peldbaseina būvniecību.

Ziņojumu par šo jautājumu ir sagatavojuši Olimpiskā centra “Ventspils” valdes priekšsēdētājs Uldis Boitmanis un Ventspils pilsētas domes Arhitektūras un pilsētbūvniecības nodaļas vadītājs Māris Bože. Uz komisijas sēdi ir pieaicināti un piedalīsies Latvijas Peldēšanas federācijas prezidents Aivars Platonovs, Ventspils Sporta skolas “Spars” peldēšanas nodaļas treneri un arhitektu biroja “Nams” arhitekts Māris Malahovskis.

Jautājums par jauna peldbaseina būvniecību komisijā tiks skatīts atkārtoti, jo lēmumu pieņemšanā tiek ņemti vērā dažādu speciālistu viedokļi un par dažādiem aspektiem notiek profesionālas diskusijas. Galvenais diskusiju punkts ir peldbaseina celiņu skaits un to garums.

Lai varētu pieņemt pamatotu un uz personīgās pieredzes balstītu lēmumu par jaunbūvējamo Ventspils peldbaseinu, tā apjomiem, tehnoloģijām un funkcijām, Ventspils pašvaldības pārstāvji kopā ar nozares speciālistiem janvāra beigās bija devušies arī pieredzes apmaiņā uz Šveici un Itāliju, kur guvuši pieredzi modernākajos šāda tipa aktīvās atpūtas un sporta objektos.

Attīstības komisijas norisi ikvienu interesentu aicinām vērot tiešraidē portālā www.ventspils.lv

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: