Ērgļos un Viešūra kalnā norisinājās Latvijas Skolu ziemas olimpiskais festivāls, kura ietvaros divas dienas vairāk nekā tūkstotis Latvijas skolu jauniešu cīnījās par godalgām astoņos ziemas sporta veidos.

Sacensības notika distanču slēpošanā, kalnu slēpošanā, biatlonā, hokejā, snovbordā, slidošanā, kamaniņu un ziemas orientēšanās sportā, kā arī stafetē. No Ventspils Ziemas festivālā piedalījās Ventspils 2.vidusskolas, Ventspils 4.vidusskolas, Ventspils 6.vidusskolas un Ventspils Valsts 1.ģimnāzija skolēni.

Kopumā mūsu pilsētas skolēni slidošanas sacensībās izcīnīja vienu zelta, divas sudraba un vienu bronzas medaļu. No Ventspils skolām kopvērtējumā vislabāk veicās Ventspils 4.vidusskolai, kas ar izcīnītām 4 medaļām (1 zelta, 1 sudraba un 2 bronzas) ierindojās 14.vietā no 128 Latvijas skolām. Sacensības notika trīs vecuma grupās: 1.grupa (1997.-2000.g.dzim), 2.grupa 2001.-2003.g.dzim un 3.grupa 2004.-2006.g.dzim.).

Ventspils skolēnu izcīnītās vietas:

1.vieta Rauls Ozollapa (Ventspils 4.vidusskola, 111m slidošana, 3.grupa);

2.vieta Rauls Ozollapa (Ventspils 4.vidusskola, 222m slidošana, 3.grupa);

2.vieta Anna Jansone (Ventspils 2.vidusskola, 111m slidošana, 2.grupa);

3.vieta Deivids Endzelis (Ventspils 4.vidusskola, 111m slidošana, 3.grupa);

3.vieta Emīlija Gūtmane (Ventspils 4.vidusskola, 111m slidošana, 1.grupa);

11.vieta Ventspils 6.vidusskola hokeja komanda;

12.vieta Ventspils 4.vidusskolas hokeja komanda;

15.vieta Emīls Zvirgzdiņš (Ventspils Valsts 1.ģimnāzija, kalnu slēpošana, 2.grupa);

Festivāla programmā šogad bija iekļautas gan sporta sacensības, gan dažādas izklaidējošas un izglītojošas aktivitātes. No sacensībām brīvajos brīžos festivāla dalībnieki izklaidējās, vērojot paraugdemonstrējumus kērlingā, apgūstot teoriju un praktiskās iemaņas dronu vadīšanā, piedaloties dronu pilotu sacensībās, izbaudot dīdžeju setus, sacenšoties jengas spēlē vai vienkārši labi pavadot laiku kopā ar saviem draugiem pie Latvijas dabas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: