Līdzjutēju balsojumā par Latvijas Basketbola līgas Zvaigžņu spēles sastāviem vislielāko atbalstu saņēmis BK Ventspils uzbrucējs Edgars Žeļonis, par kuru nobalsots 3441 reizi.

Savukārt LBL izlases pamatpiecniekā ar lielāko balsu skaitu ievēlēts ventspilnieku kapteinis Kristaps Janičenoks, kurš saņēmis 2352 balsis. LBL izlases pamatsastāvā vēl ievēlēti Armands Šķēle (“VEF Rīga”; 2298 balsis), Aigars Šķēle (BK “Ventspils”; 2174), Mārtiņš Laksa („Valmiera/ORDO”; 1590) un Ronalds Zaķis (BK „Ventspils”; 966). Vissīvākā cīņa par vietu piecniekā bija centra pozīcijā, kur līdera pozīcijas reāli apdraudēja ne tikai Mārtiņš Meiers “VEF Rīga”, bet arī valmierietis Lauris Blaus, eksliepājnieks – barons Dāvis Rozītis, jūrmalnieks Viktors Iļjins un vefietis Iļja Gromovs.

Leģionāru izlases pamatsastāvā ievēlēti arī Kristofers Ričardss („VEF Rīga”; 2500), Tailers Larsons (“Barons kvartāls”; 1959). Arns Labucks (“VEF Rīga”; 2738) un Deniss Krestiņins (“Barons kvartāls”; 3330). Tuvu iekļūšanai šajā pieciniekā bija arī LBL rezultatīvākais spēlētājs Taurs Jogela (“Barons kvartāls”) un ventspilnieks Villijs Dīns.

Pilni komandu sastāvi tiks paziņoti piektdien, 3.februārī, bet Zvaigžņu spēle Ventspilī risināsies 11. februārī.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: