Pēc gandrīz mēnesi gara pārtraukuma atsākušās spēles Ventspils Amatieru hokeja līgā, kurā aizvadītas pirmās trīs jaunā gada spēles.

Abu Ventspils novada vienību cīņā pirmajos divos periodos Ventspils novads 1 guva pa vārtiem, bet trešā perioda sākumā otrā komanda rezultātu starpību samazināja, tomēr turpināt pakaļdzīšanos gan nesanāca – pirmajiem uzvara ar 5:2. Divus vārtus uzvarētājiem guva Elvis Barkauskis, bet pa reizi izcēlās Normunds Abakuks, Dainis Mucenieks un Jānis Šteinbergs. Otrajā komandā vārtus guva Rūdolfs Andersons un Artūrs Kristapūrs.

Turpināt uzvaru sēriju pirmajai novada komandai gan nesanāca, jo jau nākamajā mačā ar 3:4 tika atzīts Kureksa pārākums. Pēc diviem periodiem Ventspils novads bija vadībā ar 3:1 (vārti Barkauskim, Kuģeniekam, Vītolam un Turkam), bet trešajā Matīss Sprudzāns, Miks Golubovičs un Dzintars Vītols nodrošināja uzvaru kokzāģētājiem.

Bez zaudējumiem turpina cīnīties Dundaga, kas otro apli uzsāka, ar 5:4 pieveicot Rodeo. Dundadznieki izvirzījās vadībā ar 3:0, ļāva sāncenšiem divas reizes panākt izlīdzinājumu, tomēr trīs minūtes pirms mača beigām guva uzvaras vārtus. Uzvarētāju rindās trīs vārti Jurim Perekrestam, pa vieniem Edgaram Gricinskim un Andrim Kronbergam; komandā Rodeo hettriks Tomašam Saušam, bet vēl vienus vārtus guva Uģis Lagzdiņš.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: