Sestdien jaunā gada pirmo maču sportna namā Pārventa aizvadīs VK Ventspils volejbolisti, savā laukumā uzņemot senos paziņas no VK Aizpute.

Pirms dažām sezonām šīs komandas spēkojās par pirmajām vietām, taču pēdējos gados aizputnieki pārdzīvo paaudžu maiņu, kas nevar neietekmēt komandas sniegumu. Pēc pirmā apļa kurzemnieki atrodas pretējos turnīra tabulas polos – Ventspils ar sešām uzvarām un 17 punktiem atrodas pirmajā vietā, bet Aizpute ar trim punktiem ir pēdējā.

Pirmā apļa spēlē ventspilnieki viesos ļāva sāncenšiem uzvarēt vien trešajā setā un visā mačā izcīnīja panākumu ar 3:1. Aizputnieki līdz šim vienīgo uzvaru izcīnījuši mačā pret jaunpienācējiem Vecumnieku volejbolistiem, savā laukumā uzvarot ar 3:1. Tiesa, jāatceras, ka Nacionālās līgas 1. divīzijā spēlē astoņas komandas, tātad arī palikšana pēdējā vietā regulārajā sezonā neliedz iekļūt izslēgšanas spēlēs un vismaz līdz to pirmās kārtas beigām pretendēt uz čempionāta godalgām.

Mača sākums sestdien pulksten 18.30.

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • -1
    Jonis 15.01.2017, 20:11:06

    Te ar Artuss ir vainīgs, lai ierakstītu rezultātu. Spēli reklamējat, tāpēc ka jums to liek, bet elementāras lietas nevarat izdarīt.

  • -2
    ozols 16.01.2017, 07:26:47

    Joni šī i tētuka lapele.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: