Slēpošanas kalnā Lemebrga hūte notiek enerģiski darbs lai jau šīs nedēļas nogalē tas butu atvērts slēpotājiem, snovotājiem, kā arī tiem, kuri vēl labprāt no kalna šļūc ar ragaviņām.

Sniega pūšana slēpošanas kalnā “Lemberga hūte” uzsākta 4. janvāra vakarā ir. Vadoties pēc laika prognozēm, plānots, ka sniega segas sagatavošana turpināsies līdz 8.janvārim, kad plkst. 11 plānots atvērt slēpošanas trasi ar centrālo pacēlāju, iesācēju slēpošanas trasi, kameršļūkšanas trasi un bērnu ragaviņu kalniņu. Sniega sagatavošana notiek ar sešiem sniega lielgabaliem, bet tas  var notikt, ja gaisa temperatūra pastāvīgi ir zemāka par – 3°C. Sniega segas izveidošanai nepieciešamas vairākas dienas.

Interesentiem arī šogad tiks organizētas slēpošanas un snovborda individuālās apmācības un apmācības grupās ar vairākām nodarbībām instruktora vadībā. Apmācību grupas ir paredzētas interesentiem bez iepriekšējas slēpošanas vai snovborda pieredzes. Slēpošanas un snovborda apmācības paredzētas bērniem no 6 gadu vecuma. Pieaugušajiem vecuma ierobežojuma apmācībām nav.

Pakalpojumu cenas ir palikušas iepriekšējā gada līmenī. Ventspilniekiem visizdevīgāk apmeklēt slēpošanas kalnu būs darba dienās no 15 līdz 16.30, jo šajā laikā būs spēkā darba dienu īpašais piedāvājums. Gan ventspilniekiem, gan pilsētas viesiem būs iespējams saņemt atlaides norēķinoties ar Ventiem.

Lasi vēl

Komentāri (3)

  • 0
    Sarkanais 05.01.2017, 19:53:45

    Žēl, bet laika prognozes šķiet liegs mums ziemas priekus.

  • 0
    karlito 05.01.2017, 19:58:37

    Tautas ticējums-ja kalnā pūš sniegu,tad gaidāms atkusnis..

  • 0
    ozols 06.01.2017, 07:48:36

    Tas pats ,kā salūtu uzšauj,bet daudzi neapjūsmo.Man savas distancītes ir un tiko var slēpot,slēpoju! Pagājušajā bija sniedziņš trīs nedēļas ,vēl iepriekš trīs dienas.:)Pagaidām kalna pasākums atkal var nenotikt,žēl.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: