Jau trešo reizi sporta namā Centrs norisinājās šaušanas sacensības ar Makarova vai Baikala tipa ieročiem “Ziemassvētku Makarovs", kurā šogad tika sasniegts jau rekords.

Sacensības risinājās no 10. oktobra līdz 17. decembrim un tajās varēja piedalīties pieaugušajie, individuālie šāvēji no 21 gadu vecuma. Sacensībās piedalījās ap 40 šaušanas entuziastiem, bet tikai seši no tiem iekļuva pusfinālā. Savukārt labākie trīs pie mērķiem devās vēlreiz un cīnījās finālā. Starp sešiem pusfinālistiem bija divas daiļā dzimuma pārstāves, taču finālā iekļuva tikai vīri.
 
Pusfinālā lielisku sacensību rekordu sasniedza Normunds Kadiķis, sašaujot 79 no 80 punktiem, bet finālā viņam par punktu mazāk, kas tik un tā ļāva izcīnīt pirmo vietu. Tālāk sekoja Arvis Kundrats, Viktors Avsjuks, Reinis Pastars, Kristīne Jansone un Solvita Štekerhofa. "Šis gads bija raksturīgs ar augstu līmeni un augstvērtīgiem rezultātiem jau atlases posmā, kā arī ar jaunu turnīra rekordu - 79 punkti no 80 iespējamiem," sacīja sacensību rīkotājs un šaušanas instruktors Uldis Jaunsproģis.
Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: