Jau tradicionāli, novembra pēdējā sestdienā, 26.novembrī, Ventspils Maratona klubs sadarbībā ar Ventspils pilsētas domes Sporta pārvaldi rīko sezonas noslēguma skrējienu Ventspilī.

Galvenais starts būs 10km distancē, kurā tiks apbalvoti 10 ātrākie puiši un 10 ātrākās meitenes. Šajā skrējienā nav obligāti jāsacenšas, var vienkārši šo dienu pavadīt veselīgā skrējēju sabiedrībā, un bez laika kontroles veikt 2,5 km, 5km vai 7,5km distanci un saņemt piemiņas balvu. Šajā skriešanas sezonas noslēguma pasākumā varēsiet izbaudīt garšīgu putru ar zemeņu ievārījumu, mandarīnus, tēju un labu mūziku.

Starts skrējienam tiks dots 26. novembrī pl.13.00 Olimpiskā centra „Ventspils” stadionā, viens aplis būs 2.5km garš un tas vedīs pa Renķu dārzu un pilsētas ielām, katrs aplis ies cauri Olimpiskā centra “Ventspils” vieglatlētikas manēžai, kas būs ap 100 metriem. Galvenās distances skrējējiem būs jāveic 4 apļi jeb 10 km, bet varēs skriet arī vienu, divus vai trīs apļus, izvēloties distanci pēc savai sagatavotības.

Plānots, ka sacensībās piedalīsies ap 300 dalībniekiem, katru gadu sacensībās piedalās arī Latvijas labākie skrējēji. Plānojam, ka šogad piedalīsies jau vairāku pēdējo gadu uzvarētājs Reinis Hartmanis.

Reģistrēties sacensībām aicinām mājas lapā www.sportlat.lv.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: