VK Ventspils volejbolisti izstājušies no Latvijas kausa izcīņas, pusfinālā divās spēlēs piekāpjoties krietni spēcīgākajiem komandas Biolars/Jelgava spēlētājiem.

Gan izbraukuma spēlē Mārupē, gan spēlējot savā laukumā, ventspilniekiem sanāca vien pacīnīties, bet kaut vienu setu Baltijas līgas vicečempioni neatdeva. Sporta hallē Pārventa mājinieki pirmajos divos setos tika pie 16 punktiem, bet trešajā – pie 18. Tiesa, par lielāko šīs sezonas pārsteigumu ventspilnieki parūpējās jau kausa pirmajā kārtā, pieveicot citu Baltijas līgas komandu – Daugavpils Universitāti. Lai arī pēc trim setiem Ventspils bija vadībā ar 2:1 (18:25, 25:21, 25:22) un labāk sāka arī ceturto, viesi prata izlīdzināt rezultātu, tomēr piektajā setā ar 15:13 uzvarēja kurzemnieki, izslēdzot Baltijas līgā spēlējošos daugavpiliešus no kausa izcīņas.

Nacionālās līgas turnīrā Ventspili tagad sagaida trīs izbraukumi pēc kārtas: 19. novembrī jāspēlē Limbažos, nākamajā dienā jādodas uz Cēsīm, bet 26. novembrī jāaizvada mačs Aizputē. Šo turnīru ventspilnieki sākuši ar divām uzvarām.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: