Ventspils kērlinga klubs aicina uz bezmaksas iepazīšanās nodarbībām, kurās var piedalīties jebkurš interesents.

Kērlingā izmaksas parasti sedz paši sportisti, taču rudenī, nu jau tradicionāli vairākus visiem interesentiem, kuri vēlas apgūt kērlinga spēli, Ventspils kērlinga klubs ar Ventspils pilsētas domes, Olimpiskā centra „Ventspils” un Latvijas kērlinga asociācijas atbalstu ir sagādājis lieliska iespēju, četrās nedēļas nogalēs bez maksas apgūt kērlinga spēles iemaņas.

Nodarbībās var piedalīties ikviens, sākot no vismaz 12 gadu vecuma (diemžēl, jaunākiem būs par grūtu, jo kērlinga akmens sver turpat 20 kg). Trīs nodarbībās Ventspils kērlinga kluba biedru vadībā būs iespēja apgūt kērlinga spēles pamatus - iepazīties ar noteikumiem, apgūt spēles un treniņu iemaņas, kērlinga spēlētāja ētikas kodeksu. Kērlingu tā īsti var saprast, tikai pašam izmēģinot, un kas zina, var būt tieši kērlings ir jūsu sporta veids.

Tikšanās Ventspils ledus hallē:

Svētdien, 2. oktobrī

plkst.13.00 - tiekamies foajē uz īsu instruktāžu

plkst.13.30 – 15.30 – nodarbības uz ledus

Svētdien, 9. oktobrī

plkst.10.00-11.30 – nodarbības uz ledus

Svētdien, 16. oktobrī

plkst.09.30-11.30 – nodarbības uz ledus

Svētdien, 23. oktobrī

plkst. 09.00 -11.30 – nodarbības uz ledus

Vēl piebilstams, ka kērlinga spēlētājam ir nepieciešams ērts, vidēji silts sportisks apģērbs, cimdi un maiņas sporta apavi (ja kājas ir salīgas, vēlams apavos ielikt zolītes ar foliju). Uz ledus neklājas kāpt ar ielas apaviem. Kērlinga inventāru – birsti un slīdzoli – varēs saņemt hallē.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: