Latvijas Virslīgas 20. spēļu kārtas mačā „Ventspils” futbolisti savā laukumā ar 2:0 uzvarēja „Mettas”/Latvijas Universitāte komandu, nostiprinoties kopvērtējuma otrajā vietā.

Ventspilnieki maču iesāka ļoti aktīvi un 11. minūtē ļoti tuvu rezultāta atklāšanai bija Aleksejs Aleksejevs. Vēl pēc pāris minūtēm labs sitiens padevās Jevgeņijam Postņikovam, tomēr bumba lidoja nedaudz garām viesu vārtiem. Bet 17. minūtē Ģirtam Karlsonam no teicamas pozīcijas bija jāgūst vārti, taču sitiens nebija gan labs, lai pārspētu „Metta”/LU vārtsargu Dmitriju Grigorjevu.

Spēles 35. minūtē ventspilniekiem beidzot izdevās atklāt mača rezultātu, kad bumba viesu soda laukumā nonāca pie Karlsona, kurš ar niknumu trieca to vārtu tīklā. Aizritēja tikai minūte un pēc „Metta”/LU rupjas kļūdas savu vārtu tuvumā Aleksejevs no diezgan asa leņķa aizsita nedaudz garām vārtu tālajam stabam. Bet puslaika pēdējā minūtē vēl viena teicama iespēja bija Karlsonam, taču izglāba vārtsargs Grigorjevs.

Otrā puslaika pirmajā pusē „Metta”/LU vairāk devās uzbrukumā, kas ļāva ventspilniekiem atbildēt ar bīstamiem pretuzbrukumiem. Vienā no tiem pēc Karlsona piespēles garām pustukšiem vārtiem kritienā aizsita Jurijs Žigajevs, bet vēl vienā pretuzbrukumā pa bumbu labā sitiena pozīcijā netrāpīja Vadims Žuļevs.

Tuvojoties spēles beigām, arvien bīstamāki kļuva „Metta”/LU uzbrukumi un pēc Dāvja Sanda Stroda sitiena ventspilniekus no vārtu zaudējuma glāba tikai vārtsargs Andrejs Pavlovs. Tomēr 84. minūtē mājinieku pretuzbrukumā pēc komandas kapteiņa Nikolas Boranijaševiča piespēles bumbu viesu vārtos trieca Aleksejevs. Atlikušajā laikā pēc teicama reida pārsvaru palielināt varēja Žuļevs, tomēr rezultāts vairs nemainījās.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: