Starptautiskās veselības nedēļā, gatavojoties Ventspils Piedzīvojumu parka maratonam, Olimpiskā centra “Ventspils” stadionā pulcējās slavenu un arī mazāk zināmu sportistu pulciņš ar mērķi pievarēt maratona distanci stafetes skrējienā.

Stafetē pa stadiona skrejceliņu dalībnieki veica 105 apļus. Kā pirmais skrējienu ievadīja Riodežaneiro olimpisko spēļu dalībnieks Arnis Rumbenieks, kurš stafetes kociņu nodeva Sporta pārvaldes vadītājai Dainai Paipalai. Visa maratona distance tika noskrieta 3 stundu un 2 minūšu laikā. Skrējēju vidū bija gan Olimpisko spēļu dalībnieki, sportisti, aktīva dzīvesveida piekritēji, sporta entuziasti, ģimenes ar bērniem.

Apskati foto!

Kā jau zināms, Ventspils Piedzīvojumu parka maratons startēs 19.jūnijā un Ventspils būs trešā Latvijas pilsēta aiz Rīgas un Valmieras, kurā notiks maratons. Bez maratona 42,195 km distances tradicionālie skrējieni notiks arī 21,0495km, 10.55km un 5.3km distancēs. Bērnu skrējieni 300m, 600m un 1000m distancēs notiks sestdien, 18.jūnijā.

Sīkāka informācija un reģistrēšanās skrējieniem mājas lapā www.ventspils-maratons.lv. No 21. līdz 29.maijam visā Latvijā ar dažādām sportiskām aktivitātēm tiek atzīmēta starptautiskā veselības nedēļa.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    Māris Plūmiņš 26.05.2016, 14:48:59

    Nu jauki,

    Galvenais jau jaunajai paaudzei radīt iespējas un piemēru.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: