Nedēļas nogalē Ozolniekos notiek 17. Latvijas Strādājošo sporta spēles, kurās piedalās arī divas mūsu komandas.

Basketbolā Ventspili pārstāv Baltijas Ekspreša komanda, bet volejbolā – Ventspils nafta termināls. Kā izteicās Baltijas Ekspreša treneris Māris Bertāns, vakar vēl nebija zināms, cik komandu ir pieteikušās un kāda būs turnīra izspēle. Tāpat neziņā bija arī komandas Ventspils nafta termināls treneris Ilmārs Vensbergs, kas sacīja, ka, iespējams, visas komandas spēlēs kopā, nevis, kā agrāk, atbilstošajās vecuma grupās. «Ar gados jaunākiem spēlētājiem mums ir grūti cīnīties,» viņš piebilda.

Abu komandu mērķi šajās sacensībās ir dažādi. Baltijas Ekspresis brauc cīnīties tikai par augstākajām vietām. «Nav vērts braukt, ja iekšā nav cīņasspara un domas uzvarēt,» saka Bertāns. Basketbolisti uz Ozolniekiem devušies desmit vīru sastāvā. Strādājošo sporta spēles reizē ir arī komandas sezonas noslēguma mači. «Mums sezona ir citādāka, nekā lielākoties pieņemts, tāpēc tā mums beidzas tagad, kad citiem tā varbūt tikai sākas,» stāsta Bertāns.

Mazāk optimisks ir Ilmārs Vensbergs, kas kā galveno mērķi izvirzījis – piedalīties. «Brauksim tikai sešu spēlētāju sastāvā, tāpēc cerēt uz augstiem panākumiem ir grūti. Galvenais ir gūt prieku no tā, ko dara. Mēs arī neesam tik jauni, lai spētu cīnīties ar gados jaunākiem spēlētājiem, kā nekā gadi nestāv uz vietas. Esam piedalījušies arī iepriekšējo gadu sacensībās, kad izcīnījām arī vairākas godalgas,» piebilda Vensbergs.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: