Nākošo 2010./2011. gada basketbola sezonu BK „Ventspils” spēlētājs Lauris Blaus pārstāvēs Jelgavas klubu „Zemgale”. Par to abi klubi vienojās savstarpējā sadarbības līgumā.

Blaus jau ir devies uz Jelgavu, lai uzsāktu kopīgus treniņus ar savu jauno komandu.

Lauris Blaus, kurš ir viens no Latvijas Basketbola U 20 izlases līderiem, BK „Ventspils” pievienojās pagājušajā sezonā . Kopā ar klubu piedalījās tādos turnīros kā Eirolīgas kvalifikācijas kausā, Eirokausā (6 spēles, vidēji spēlējis 11 minūtes, guvis 2.5 punktus un izcīnījis 2.2 atlekušās bumbas), kā arī Latvijas (20 spēles, vidēji spēlējis 12 minūtes, guvis 4.5 punktus un izcīnījis 3.7 atlekušās bumbas) un Baltijas (20 spēles, vidēji spēlējis 14 minūtes, guvis 3.7 punktus un izcīnījis 3.1 atlekušās bumbas) basketbola līgās.

BK „Ventspils” ģenerālmenedžeris Mārtiņš Rībens: „Ņemot vērā, ka komandai piesaistīti vairāki pieredzējuši un profesionāli spēlētāji centra pozīcijā, Laurim varētu tikt atvēlēts mazāks spēles laiks. Tāpēc, lai Laura progress neapstātos, esam vienojušies par viņa izīrēšanu Basketbola klubam „Zemgale”. Jelgavas klubs rēķinās ar Lauri kā ar komandas pamata centra spēlētāju, tāpēc ceram, ka tiekot pie nozīmīga spēles laika, Laura pārliecība par saviem spēkiem un meistarība tikai augs. Pēc šīs sezonas mēs Lauri atkal gaidīsim savā komandā un paredzam viņam nozīmīgu lomu BK "Ventspils" sastāvā. Mēs novēlam Laurim aizvadīt spīdošu sezonu un ceram, ka viņa spēle sagādās problēmas Latvijas un Baltijas klubiem, kļūstot par vienu no BK "Zemgale" līderiem. Zinot Laura pozitīvās rakstura īpašības un darba spējas,esam pārliecināti, ka BK „Zemgale” ir ieguvusi sev lielisku papildinājumu.”

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: