Latvijas futbola čempionāta - "LMT Virslīgas" - 14.kārtas spēlē svētdien "Ventspils" futbolisti savā laukumā zaudēja punktus mačā ar Daugavpils "Daugava" vienību, nospēlējot neizšķirti 1:1 (1:1).

Šajā mačā abi vārti tika gūti pirmajā puslaikā. Sākotnēji jau septītajā minūtē pēc soda sitiena izspēles precīzs bija Vadims Logins, bet pirmā puslaika vidū Jurijs Žigajevs panāca izlīdzinājumu.

Tikmēr vēl vienā mačā "Jūrmala-VV" komanda ar 2:1 (0:0) izrāva uzvaru pret Ventspils "Tranzit" vienību. Šajā mačā visi vārti tika gūti spēles pēdējās 20 minūtēs. Sākotnēji Gatis Kalniņš vadībā izvirzīja jūrmalniekus, bet 84.minūtē Vladimirs Mukins panāca neizšķirtu. Uzvaras vārtus 89.minūtē guva pirms brīža uz maiņu uznākušais Dmitrijs Paplavskis.

Pārējas 14.kārtas spēlēs piektdien "Skonto" komanda ar rezultātu 3:0 pieveica "Jaunība" vienību, bet sestdien "Olimps"/RFS ar 2:1 uzvarēja Rēzeknes "Blāzmu", tikmēr pagājušās sezonas čempionvienība "Liepājas metalurgs" viesos ar 2:1 pārspēja Latvijas kausa ieguvēju "Jelgava".

Čempionāta kopvērtējumā pirmajā vietā nostiprinājās "Skonto" komanda, kurai tagad ir 37 punkti 14 spēlēs. "Ventspils" futbolisti tikuši pie 35 punktiem, savukārt trešajā vietā ar 30 punktiem atrodas "Liepājas metalurgs".

Daugavpils "Daugava" vienība ar 26 punktiem atrodas ceturtajā vietā, bet 19 punkti ir "Jūrmalas-VV" kontā. Savukārt 11 punkti ir Ventspils "Tranzit" un "Jelgavas" rēķinā, bet desmit punktus izcīnījusi "Jaunība". Devīto vietu arī ar desmit punktiem ieņem "Olimps"/RFS, bet "Blāzma" ar deviņiem punktiem šobrīd atrodas pēdējā, desmitajā vietā.

LETA

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: